Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ολίβια Μαν: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή

Η Ολιβία Μαν αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, ευχαριστώντας τους γιατρούς της και προτρέποντας τους θαυμαστές της να κάνουν προληπτικές εξετάσεις.

«Είμαι τυχερή. Το προλάβαμε εγκαίρως ώστε να έχω επιλογές. Θέλω το ίδιο για κάθε γυναίκα που μπορεί να χρειαστεί να το αντιμετωπίσει αυτό μια μέρα», ανέφερε η 43χρονη ηθοποιός στο Instagram την Τετάρτη με φωτογραφίες και ένα βίντεο από τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο.

Η Mαν δήλωσε ότι υποβλήθηκε σ′ ένα γενετικό τεστ τον Φεβρουάριο του 2023 που ελέγχει για 90 διαφορετικά γονίδια καρκίνου και ήταν αρνητική για όλα. Ακόμα κι έτσι, ο γιατρός της αποφάσισε να υπολογίσει το σκορ εκτίμησης του κινδύνου καρκίνου του μαστού και τελικά αυτό ήταν που «μου έσωσε τη ζωή», έγραψε η Mαν.

Καταγράφοντας υψηλό σκορ, η Mαν έκανε βιοψία, η οποία διαπίστωσε ότι είχε μια επιθετική μορφή καρκίνου και στους δύο μαστούς. Έκανε διπλή μαστεκτομή 30 ημέρες μετά τη βιοψία και έχει υποβληθεί σε τέσσερις επεμβάσεις τους τελευταίους 10 μήνες. Είπε ότι κράτησε τα νεά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί «έπρεπε να πάρω ανάσα και να ξεπεράσω κάποια από τα πιο δύσκολα σημεία πριν τα μοιραστώ».

Η Mαν ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους, ιδιαίτερα τον σύντροφό της, τον κωμικό Τζον Μαλέινι, «που ήταν πάντα κοντά μου πριν μπω σε κάθε χειρουργείο και ήταν εκεί όταν ξυπνούσα, τοποθετώντας πάντα κορνιζαρισμένες φωτογραφίες του μικρού μας αγοριού Mάλκολμ, ώστε να είναι το πρώτο πράγμα που έβλεπα όταν άνοιγα τα μάτια μου».

Η Mαν ήταν ανταποκρίτρια στην εκπομπή “The Daily Show with Jon Stewart” και οι κινηματογραφικοί της τίτλοι περιλαμβάνουν τα “Magic Mike”, “The Predator”, “Office Christmas Party” και “X-Men: Apocalypse”.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή