Σοκ στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”: Επιβάτης τα έκανε “σμπαράλια” επειδή δεν έφυγε η πτήση του για Κύπρο
Ένας άνδρας που σχεδίαζε να ταξιδέψει το βράδυ της Κυριακής (01/03) στην Κύπρο βρέθηκε σε ανεξέλεγκτη κατάσταση, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, στην περιοχή extra Schengen (χώρος αναμονής) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ειδικότερα, ο άνδρας είχε λάβει πρόσφατα εξιτήριο από νοσηλεία σε ψυχιατρείο.
Δείτε το βίντεο:
Λίγο πριν από την προγραμματισμένη του πτήση -η οποία εντέλει ακυρώθηκε- ευρισκόμενος σε αμόκ άρχισε να πετάει και να σπάει μπουκάλια χωρίς σταματημό. Σε βίντεο-ντοκουμέντο που έπαιξε και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, φαίνεται να πετάει με μανία γυάλινα μπουκάλια αλκοολούχων ποτών στο πάτωμα, αλλά και προς τους υπόλοιπους επιβάτες, με την κατάσταση να βγαίνει γρήγορα εκτός ελέγχου. Σαν να μην έφτανε και αυτό, ο 35χρονος από την Κύπρο άρχισε να χτυπάει τα μπουκάλια και στο κεφάλι του, τραυματίζοντας τον εαυτό του.
Ρεκόρ στις ακυρώσεις πτήσεων και καθυστερήσεις στα αεροδρόμια της Κύπρου
Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων και καθυστερήσεις καταγράφονται αυτή την ώρα στις προσγειώσεις πτήσεων στα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου, λόγω στρατιωτικής δραστηριότητας στον εναέριο χώρο της Κύπρου.
Κυπριακά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τις περισσότερες ακυρώσεις από την έναρξη του πολέμου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το philenews.com, εννέα αφίξεις ακυρώθηκαν σήμερα προς Πάφο. Μια από Ισραήλ από την Air Haifa, τέσσερις πτήσεις της βρετανικής TUI από Ιστ Μίντλαντς, Μούρνμουθ, Κάρντιφ και Μάντσεστερ, καθώς και τέσσερις πτήσεις της επίσης βρετανικής EasyJet από Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπρίστολ και Εδιμβούργο. Αντίστοιχα, ακυρώθηκαν και οι αναχωρήσεις των συγκεκριμένων πτήσεων.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πολλές πτήσεις της βρετανικής Jet2 και μια της Bristish Airways που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα από και προς την Πάφο, εκτελούνται κανονικά.






