Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

«Φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου! Ο τελικός στόχος μου είναι να γίνω πρωθυπουργός»

spot_img

«Γύρισα στην πατρίδα μου, φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου και φτιάχνω όλη τη νεολαία»

Ένταση προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του J2us ανάμεσα στον Gio Kay και κριτική επιτροπή εξαιτίας του τραγουδιού που ερμήνευσε. Μετά την εμφάνισή του λοιπόν, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι.

Δείτε το βίντεο:

«Όταν εμένα μου λέει ο Νίκος ότι κάθε Σάββατο έχουμε πάρτι, το μεγαλύτερο και κάθε μια κριτική επιτροπή με κρίνει σαν να να είμαι ο Μάικλ Τζάκσον στα Grammys Awards τι φάση; Είμαι 18 χρονών τραγουδάω Καζαντζίδη, έκλαιγα πάνω στη σκηνή γιατί σκέφτηκα τον πατέρα μου, τους θείους να σκίζουν πουκάμισα, να σπάνε καρέκλες. Αυτό δεν βλέπει η κριτική επιτροπή. Πρέπει να σκέφτομαι open mind. Αν υπάρχει σεβασμός από όλους εδώ μέσα, ήρθε από εμένα. Εγώ είμαι Έλληνας, Ελληνάρας. Πες μου αν βλέπουμε άλλους Ελληνάρες εδώ μέσα. Άμα έρχονται όλοι αυτή στην Αμερική να δουν πώς είμαστε εμείς εκεί, θα δουν τον σεβασμό. Γύρισα στην πατρίδα μου, φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου και φτιάχνω όλη τη νεολαία», δήλωσε αρχικά ο Gio Kay για την εμφάνισή του στη σκηνή.


«Για δήμαρχος δεν πάω. Ο τελικός στόχος μου είναι να γίνω Πρωθυπουργός. Το λέω με απόλυτα σοβαρότητα. Τα τελευταία χρόνια έχω επιρροή στα νέα παιδιά και είμαι του λαού», αποκάλυψε επίσης.

Δείτε το βίντεο:

Η ζωή του

Ο Γιώργος Καραντώνης είναι ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας και agency “Noon”., ενώ δραστηριοποιείται ως μάνατζερ και «μέντορας» γνωστών trappers καθώς έχει χαρακτηριστεί ως «OG» στην εγχώρια rap σκηνή, με τον ίδιο να ενσαρκώνει το lifestyle και τις συνήθειες της trap κουλτούρας στην προσωπική και καθημερινή του ζωή.

Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το TikTok και το Instagram για το ιδιαίτερο στυλ του και τις ατάκες του, με πιο χαρακτηριστική τη φράση «Νοοτροπία, read a book». Ιδιαίτερη αίσθηση κάνει το προσωπικό του στυλ στην διάλεκτό του, καθώς έχει έναν μοναδικό τρόπο να συνδυάζει τα ελληνικά και τα αγγλικά σε μια πρόταση, αφού ο ίδιος γεννήθηκε στις ΗΠΑ.

@giokaradonis

Τελικά είμαι bro ⁉️🤑

♬ original sound – Gio Kay

@giokaradonis

HUSTLE HOUSE THESSALONIKI AUDITIONS BEHIND THE SCENES PART 1 🔥 @Hustle N Flow w/ Gio Kay

♬ original sound – Gio Kay

@giokaradonis

@Hustle N Flow w/ Gio Kay Episode 012 w/ #KIDD Is OUT NOW 🔥

♬ original sound – Gio Kay

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Gio Kay αποκαλύπτει για τη ζωή του: «Είμαι entrepreneur. Είμαι παραγωγός και πιο πολύ μπίζνες τώρα. Ήμουν παραγωγός, ηχολήπτης, dj, ανοίξαμε στούντιο. Όλοι φεύγουν από την πατρίδα, εγώ επέστρεψα όμως. Θα έκανα τηλεόραση, εννοείται. Πιστεύω πάρα πολύ στον εαυτό μου και στα πρότζεκτ που προσφέρω εδώ στην Ελλάδα. Δεν θέλω να με δουν και να περιμένουν έναν τράπερ, έναν κακό, πονηρό απατεώνα. Δεν είμαι εγώ αυτό το πράγμα.

Τα πρότζεκτ που προσφέρω εγώ είναι το μέλλον της τηλεόρασης, όπως το Hustle House. Είναι το πρώτο ραπ ριάλιτι σόου. Εκεί μέσα δεν υπάρχουν βρισιές. Υπάρχει μόνο εξέλιξη. Μαθαίνουμε στα παιδιά, τους φτιάχνουμε σαν καλλιτέχνες, τους βάζουμε σε μία βίλα και βγαίνουν σούπερ σταρ. Η νοοτροπία σου είναι τα πάντα. Πρέπει να σκεφτείς. Θέλω τα νέα παιδιά να διαβάζουν βιβλία, να έχουν αυτή την ώθηση μέσα τους, να καταφέρουν κάτι, να βρουν το όραμά τους», ανέφερε ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο, αποκαλύπτει: «Έχω πάρει πολύ έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, από τους φιλόσοφους. Ξεχωρίζω και θέλω να μοιάσω στον Αριστοτέλη. Είναι ο καθηγητής του Μέγα Αλέξανδρου. Πολλοί με ρωτάνε πώς να βγάλουν λεφτά και τους λέω “πάνε δούλεψε”. Πρέπει να μου πεις τι θέλεις, τι έχεις πάθος, γιατί χωρίς πάθος, δεν θα αγαπάς αυτό που κάνεις και δεν θα το κάνεις καλά. Έχω κάθε μέρα εκατοντάδες μηνύματα ότι τους άλλαξα τη ζωή. Έχω και αρνητικά μηνύματα από εκείνους που δεν μπορούν να κάνουν όσα έχω κάνει εγώ» αποκάλυψε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή