Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Γαλάτεια Αλεξανδράκη: Ξεσηκώθηκε το σύστημα επειδή μια Ελληνίδα μάνα, αγρότισσα, Εβρίτισα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο!

Ιερά οργή έχει καταλάβει όλους τους αρμούς του συστήματος και της εξουσίας, επειδή με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου εξελέγη ευρωβουλευτής μία ελληνίδα μάνα, γιαγιά, αγρότισσα, κτηνοτρόφος από τον ακριτικό Έβρο. Απολύτως αναμενόμενο!

Είναι το ίδιο σάπιο σύστημα που προσπαθεί να παραδώσει την Θράκη στους Τούρκους εισβολείς, καθώς δεν τους είδαμε να εκφράζονται με το ίδιο πάθος για τα τρομακτικά γεγονότα στην Ξάνθη και την Ροδόπη, και την επέλαση των εκλεκτών του τουρκικού προξενείου, που αποτελούν μέγα εθνικό κίνδυνο. Κανείς από αυτούς που στρέφονται κατά μιας έντιμης Ελληνίδας, να εγκαλούν την κυβέρνηση για την προδοτική της πολιτική στην ακριτική Θράκη!

Όπως επίσης δεν είδα με την ίδια οργή για τον καταδικασμένο ο οποίος συμμετείχε στο ευρώ ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Όπως επίσης δεν είδα με την ίδια οργή για άλλους υποψηφίους που εξευτέλισαν την Ελλάδα με οικονομικές λαθροχειρίες κατά την διάρκεια της θητείας τους στο ευρωκοινοβούλιο!

Ούτε φυσικά είδαμε καμιά κραυγή διαμαρτυρίας για τα γραφικά ανδρείκελα και της τηλεπερσόνες που συμμετείχαν και μάλιστα εξελέγησαν στην ευρωβουλή, όταν είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα στην πατρίδα.

Αντίθετα, δαιμονίστηκαν όχι με την κυρά Γαλάτεια Αλεξανδράκη, αλλά με ότι αυτή συμβολίζει. Τι συμβολίζει;

Μα φυσικά ακριβώς αυτό που είναι: Μια τίμια Ελληνίδα, μάνα, γιαγιά, αγρότισσα που κρατάει Θερμοπύλες στις εσχατιές του Έβρου! Διότι ακριβώς η κυρία Αλεξανδράκη δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ανθελληνικά λόμπι, με το να εισπράξει μίζες, με το να προδώσει την πατρίδα της, την γενιά της και τον τόπο της για τα αργύρια.

Αυτό ακριβώς τρέμει το σάπιο σύστημα, γι’ αυτό εμείς είμαστε δίπλα της.

ΕΣΥ κ. Γαλάτεια Αλεξανδράκη αποτελείς την συλλογική συνείδηση του Έθνους. Εσύ γέννησες, εσύ μόχθησες, εσύ διαφύλαξες την ιερή Ελληνική Γη. ΕΣΥ κυρά Γαλάτεια είσαι το Έθνος!

ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή