Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σοβαρότατη καταγγελία του Κυριάκου Βελόπουλου για μεθοδεύσεις στην διεξαγωγή της δίκης για τα χαμένα βίντεο του εγκλήματος των Τεμπών

spot_img

Σοβαρότατη καταγγελία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου με το καλημέρα για μεθοδεύσεις στην διεξαγωγή της δίκης για τα χαμένα βίντεο του εγκλήματος των Τεμπών

Νομίζω ότι δεν ξεκινάμε καλά σήμερα. Και λέω ότι δεν ξεκινάμε καλά, γιατί δικαστής με διοικητικά καθήκοντα επεμβαίνει σε αρμοδιότητα που έχει το ίδιο το δικαστήριο, όσο αφορά την ευταξία του χώρου και την ηρεμία και πρόοδο της διαδικασίας, ορίζοντας πόσοι θα είναι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, αν θα είναι οι συγγενείς, αν θα είναι οι δικηγόροι. Όχι η έδρα!

Αυτό σημαίνει ότι κάποιο αόρατο χέρι αρχίζει να κάνει παρεμβάσεις. Το δεύτερο, μας φαίνεται περίεργο, ενώ υπάρχει θεομηνία στην Αθήνα, να ζητάνε κάποιοι έστω για ένα μισάωρο να αναβληθεί για λίγο η δίκη, ώστε να κινήσει από την αρχή και βλέπω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και με ενοχλεί, επαναλαμβάνω, ότι δεν μπορούν να μπουν μέσα άνθρωποι που αφορούν αυτή την ιστορία ή που ενδιαφέρονται να μάθουν την αλήθεια και τους το απαγορεύει ένας διοικητικός υπάλληλος, με απόφαση δική του πρωί πρωί.

Δημοσιογράφος: ποιους δηλαδή έχει βγάλει έξω;

Κ.Βελόπουλος: Ένας διοικητικός παράγοντας των δικαστηρίων μόνο, λέει, οι συγγενείς θα είναι μέσα και οι δικηγόροι. Κανένας άλλος. Δεν μπορούν να μπουν οι πολίτες. Δηλαδή οι πολίτες, που ενδιαφέρονται να μάθουν την αλήθεια, δεν μπορούν να εισέλθουν στο χώρο του δικαστηρίου. Θεωρώ ότι δεν ξεκινάμε καλά. Εύχομαι να είναι απλά ένα συμβάν ατυχές από έναν υπάλληλο, ο οποίος το έκανε μόνος του και δεν πήρε εντολή από πάνω. Αν πήρε εντολή από πάνω, κακά ξεμπερδέματα θα έχουμε.

ΠΗΓΗ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή