Θλίψη για την Ευτυχία Οικονόμου: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών
Θλίψη στην οικογένεια και στους οικείους της προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Ευτυχίας Οικονόμου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

Η αναγγελία της τελετής δημοσιεύτηκε με πρόσκληση προς συγγενείς και φίλους να παραστούν και να την αποχαιρετήσουν.
Η τελετή έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026, στις 13:00, στο αποτεφρωτήριο νεκρών «Υπερίων», στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Σύμφωνα με την αναγγελία, η σορός θα βρίσκεται στην αίθουσα τελετών από τις 12:30, ώστε όσοι επιθυμούν να μπορέσουν να αποτίσουν φόρο τιμής πριν από την τελετή. Ο καφές θα προσφερθεί στο κυλικείο του αποτεφρωτηρίου.
Στους τεθλιμμένους συγκαταλέγονται η μητέρα της, Μελαχρινή Οικονόμου, τα αδέλφια της, Ελένη Οικονόμου και Κώστας Σπυρόπουλος, καθώς και οι θείοι, τα ξαδέλφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Η πρόσκληση της οικογένειας απευθύνεται σε όσους θέλουν να βρεθούν κοντά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να συνοδεύσουν την Ευτυχία Οικονόμου στην τελευταία της διαδρομή. Για τους συγγενείς και τους φίλους, η παρουσία στην τελετή αποτελεί έναν τρόπο να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους ανθρώπους της οικογένειας και να τιμήσουν τη μνήμη της.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο αποτεφρωτήριο «Υπερίων» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 13:00.

Όσοι προσέλθουν θα μπορούν να βρίσκονται στον χώρο από τις 12:30, όταν θα βρίσκεται εκεί η σορός. Στη συνέχεια, ο καφές θα δοθεί στο κυλικείο του αποτεφρωτηρίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.






