Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ρέντη – Δολοφονία Λυγγερίδη: Ακόμα μία σύλληψη για την εγκληματική οργάνωση

Στο σπίτι ενός φίλου του, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους εντόπισαν και συνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης έναν ακόμα εμπλεκόμενο στην εγκληματική οργάνωση, που σχετίζεται με την οπαδική βία και τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη.

Πρόκειται για έναν οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού -σύμφωνα με τις αρχές- 41 ετών, ο οποίος είχε καταφέρει να διαφύγει της σύλληψης κατά την επιχείρηση των αστυνομικών και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Θεωρείται από τους αστυνομικούς ένα από τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκαν και φέρεται να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων σχετικά με την εκδήλωση επεισοδίων, συμμετέχοντας τις περισσότερες φορές σε αυτά. Στη δικογραφία χαρακτηρίζεται ένας από τους κύριους υπεύθυνους για τη μεταφορά και ανάρτηση των πανό των οπαδών του Ολυμπιακού. Επίσης, στο «Κ.Γ. Μελίνα Μερκούρη», φέρεται να ελέγχει τα εισιτήρια των οπαδών του Ολυμπιακού και να αποφασίζει ποιος θα εισέλθει στο γήπεδο.

Οι αστυνομικές αρχές καταζητούν ακόμα ένα άτομο με το προσωνύμιο «Ρουμάνος».

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή