Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σιωπή (μέχρι στιγμής) από τον Χάρη Δούκα για τον διορισμό του υιού Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ο διορισμός του Ανδρέα Παπανδρέου Τζούνιορ (γιο του Γιώργου Παπανδρέου) στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Εθνικού Κήπου.

Από χθες δεκάδες είναι τα επικριτικά σχόλια κατά της απόφασης του νέου Δημάρχου της Αθήνας να διορίσει έναν γόνο Παπανδρέου σε εταιρεία του δήμου Αθηναίων.

Οι επικριτές του Χάρη Δούκα, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, εστιάζουν στην προεκλογική δήλωση του Δημάρχου ότι «είναι καιρός να μπει τέλος στην οικογενειοκρατία», με τα σχόλια να είναι ιδιαίτερα καυστικά.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων πάντως δεν έχει (μέχρι στιγμής) απαντήσει ή εκφράσει οποιαδήποτε άποψη για την επιλογή του

Εγγονός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

Ο 42χρονος Ανδρέας Παπανδρέου έζησε και εργάστηκε επί σειράν ετών στην Κρήτη, χωρίς εμπλοκή στην πολιτική.

Επαγγελματικά, ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και πλέον διδάσκει μελισσοβελονισμό (μία από τις θεραπείες που βασίζονται στη φυσική αντιμετώπιση προβλημάτων στον ανθρώπινο οργανισμό).

Παράλληλα, εμφανίζεται να διαχειρίζεται ενοικιαζόμενα κτήματα όπου καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα, ενώ διαθέτει ιστοσελίδα μέσω της οποίας ο ίδιος με μία ομάδα συνεργατών του, αναλαμβάνουν τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Ο νεότερος Ανδρέας Παπανδρέου – εγγονός του ιστορικού ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ – σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο στην Αθήνα, ενώ στην συνέχεια έκανε οικονομικές σπουδές στην Βοστόνη των ΗΠΑ.

Ακολούθησαν σπουδές Κοινωνιολογίας στην Σουηδία και μία μετακίνηση από εκεί στο Λονδίνο,Ωστόσο πολύ γρήγορα εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και βρέθηκε στη Σουηδία προκειμένου να σπουδάσει Κοινωνιολογία. Όμως ούτε η Κοινωνιολογία του άρεσε και έτσι δύο χρόνια μετά βρέθηκε στο Λονδίνο για σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή