Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 70χρονος που κατηγορείται πως βίασε την 32χρονη κόρη του

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν ομόφωνα να αφήσουν ελεύθερο τον ηλικιωμένο, με τους όρους της μετοίκησής του από το σπίτι τους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες χαρακτηρίζοντάς τες ως «ψευδείς», τονίζοντας παράλληλα ότι όσα κατήγγειλε η 32χρονη κόρη του είναι προϊόν φαντασίας.

Φέρεται μάλιστα να ανέφερε πως η 32χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει παρελθόν νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές. Επικαλέστηκε ακόμη σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ο ίδιος.

Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια για τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της προσβολής γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κ.ά.

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα, ο 70χρονος, βίασε την κόρη του όταν αυτή ήταν σε ηλικία 6 ετών. Στη συνέχεια τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Ιούνιο του 2024 ενώ σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 32χρονη στις Αρχές, ο 70χρονος πατέρας της αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή