Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζωγράφου: 11 ληστείες σε 1,5 μήνα – Τους έπιασαν βγαίνοντας από την Πανεπιστημιούπολη (Βίντεο)

Την ώρα που έβγαιναν από την Πανεπιστημιούπολη των Ιλισσίων, όπου είχαν καταφύγει μετά την τελευταία ενέργειά τους, συνέλαβαν τους δύο νεαρούς κακοποιούς τα στελέχη του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής.

Τελευταίος στόχος τους ένα πρακτορείο στοιχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στου Ζωγράφου. Ο ένας από τους δύο ληστές με την απειλή μαχαιριού άρπαξε όσα χρήματα είχε στο ταμείο και διέφυγε με τον συνεργό του, ο οποίος τον περίμενε στο μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Σύμφωνα με την έρευνα των στελεχών του Τμήματος Ληστειών, οι δύο συλληφθέντες από τις 23 Φεβρουαρίου μέχρι της 12 Απριλίου, με τον ίδιο τρόπο δράσης, διέπραξαν τουλάχιστον έντεκα ληστείες σε σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ και πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Στην κατοχή των δύο, 19 και 21 ετών, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα, με τα οποία έκαναν τις ληστείες και τους έχουν απαθανατίσει οι κάμερες ασφαλείας, τα 450 ευρώ που πήραν από την τελευταία ληστεία, ένα πτυσσόμενο πιστόλι και έναν εκτοξευτή φυσιγγίου. Ο 21χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή