Λίγες ημέρες μετά την αποθέωση που δέχθηκε για την ερμηνεία του στο «Ντέρτι», ο Λεωνίδας Κακούρης επέστρεψε με μια ανάρτηση εντελώς διαφορετικού ύφους. Αυτή τη φορά αφορμή δεν ήταν κάποια δραματική σκηνή της σειράς, αλλά η φωνή του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πολλά θετικά μηνύματα και αποφάσισε να απαντήσει με χιούμορ, παραπέμποντας παράλληλα σε μια δουλειά όπου πράγματι πρωταγωνιστεί μόνο η φωνή του.
Τα «Απομνημονεύματα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη» κυκλοφορούν και σε audiobook με τον ίδιο στην αφήγηση, δίνοντας έτσι μια διαφορετική απάντηση σε όσους του έγραψαν τις τελευταίες ημέρες.
Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν μπορώ να κάνω ότι δεν τα ακούω»
Ο Λεωνίδας Κακούρης θέλησε το πρωί της Κυριακής να ευχαριστήσει δημόσια όσους σχολίασαν θετικά τη φωνή του.
Και το έκανε παίζοντας με τις ίδιες τις λέξεις.
«Σας ευχαριστώ πολύ 🙏 για τα τόσο θετικά σχόλια για τη φωνή μου. 🎙️
Δεν μπορώ να κάνω ότι δεν τα Ακούω, ή μάλλον ότι δεν τα Βλέπω (στα μηνύματα εννοώ) 😉»
Ο ηθοποιός δεν έμεινε όμως στο ευχαριστώ. Έδωσε στους διαδικτυακούς του φίλους έναν τρόπο να ακούσουν τη φωνή του έξω από τον τηλεοπτικό του ρόλο.
«Μόνο φωνή!» – Η ιδιαίτερη πρόσκληση του ηθοποιού
Στη συνέχεια της ανάρτησής του, ο Λεωνίδας Κακούρης παρέπεμψε στην ηχητική αφήγηση των «Απομνημονευμάτων του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη».
«Εδώ μπορείτε να με ακούτε να διαβάζω Τα Άπαντα του Κολοκοτρώνη. Μόνο φωνή! (Για να σας δω 😉)»
Ο ίδιος μοιράστηκε ένα σχετικό βίντεο στο YouTube αλλά και το ηχητικό απόσπασμα που είναι διαθέσιμο μέσω BookVoice.
Και έκλεισε την ανάρτηση στο ίδιο ανάλαφρο ύφος.
«Και μαθαίνεις και Ιστορία!»
Πίσω από το χιούμορ υπάρχει πράγματι μια εκτεταμένη αφηγηματική δουλειά. Στην BookVoice ο Κακούρης αναφέρεται ως αφηγητής στα «Απομνημονεύματα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη», με το audiobook να έχει συνολική διάρκεια 7 ώρες και 58 λεπτά.
Από το «Ντέρτι» στα σχόλια για τη φωνή του
Η ανάρτηση έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο ηθοποιός βρίσκεται ξανά έντονα στο τηλεοπτικό προσκήνιο μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1.
Στο «Ντέρτι» υποδύεται τον Λεωνίδα Ρέντη, έναν άνθρωπο της νύχτας που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια από τις πιο οδυνηρές στιγμές της ζωής του μετά την απώλεια του γιου του.
Η ανταπόκριση του κοινού ήταν έντονη ήδη από την πρεμιέρα, όταν οι τηλεθεατές σχολίασαν τις ερμηνείες του καστ στο X.
Λίγο αργότερα, μια ιδιαίτερα φορτισμένη σκηνή με τον Κακούρη και τη Θεοδώρα Σιάρκου προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων. Το μοιρολόι των δύο γονιών μετά την απώλεια του Κωστή έγινε ένα από τα σημεία που σχολιάστηκαν περισσότερο από τους τηλεθεατές.
Αυτή τη φορά, πάντως, ο Λεωνίδας Κακούρης άφησε για λίγο στην άκρη το βαρύ δραματικό φορτίο του ρόλου του.
Πήρε τα θετικά σχόλια για τη φωνή του, τα αντιμετώπισε με χιούμορ και έδωσε στο κοινό μια απλή πρόκληση.
Να τον ακούσει χωρίς εικόνα.
«Μόνο φωνή!»






