Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μπιφτεκάκια κοκτέιλ με blue cheese και γλυκό κιτρόμηλο

spot_img

Υλικά

500 γρ. άπαχο χοιρινό κιμά

70 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια

50 γρ. νιφάδες βρώμης

60 γρ. γλυκό κιτρόμηλο

Λίγο αλάτι

Φρεσκο-κοπανισμένο πιπέρι

50 γρ. blue cheese

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, τα πλένουμε και τα ψιλοκόβουμε. Τα βάζουμε σε λεκάνη και προσθέτουμε τον κιμά, τις νιφάδες  βρώμης, το γλυκό κιτρόμηλο ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε πολύ καλά. Θρυμματίζουμε το blue cheese και το προσθέτουμε στον κιμά. Ζυμώνουμε ελαφρά και πλάθουμε σε μικρά μπιφτεκάκια. Τα τοποθετούμε σε ταψί, πάνω σε λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 40’ περίπου.

Σερβίρουμε αμέσως.

ΠΗΓΗ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή