Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Χοιρινή μπριζόλα στο γκριλ | Απλές και νόστιμες συνταγές

spot_img

Από τον σεφ Χρήστο Παναγιώτου

ΥΛΙΚΑ

8 μπριζόλες

150 ml soy sauce

70 γρ. καστανή ζάχαρη

30 γρ. Worcestershire sauce

20 γρ. μουστάρδα Dijon

3 σκελίδες σκόρδο

10 γρ. πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Κρυώνουμε το μείγμα και μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 2 με 3 ώρες. Ανάβουμε το γκριλ στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 15 λεπτά.

ΠΗΓΗ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή