ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία Μπάρμπα Στάθης Φασολάκια Στρογγυλά
3 κουταλιές Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια (ψιλοκομμένα )
1 κουταλάκι Μπάρμπα Στάθης Σκόρδο ψιλοκομμένο
40 Ντοματίνια
½ κουταλάκι Μπούκοβο
2 φλιτζάνια Συμπυκνωμένος Χυμός Ντομάτας
1 πρέζα Ζάχαρη
Αλάτι
Χαραλαμπίδης Κρίστης φρέσκια αναρή (ταλάρι) για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο .
Μετά προσθέτετε τα ντοματίνια, το μπούκοβο και το αλάτι, μαγειρεύοντας για 10 λεπτά.
Προσθέτετε τα φασολάκια και ανακατεύετε καλά.
Μετά ρίχνετε τον χυμό ντομάτας και τη ζάχαρη, μαγειρεύοντας για ακόμα 20 λεπτά.
Τέλος, σερβίρετε τα φασολάκια ζεστά, μαζί με θρυμματισμένη αναρή από πάνω.