ΥΛΙΚΑ
4 φιλετάκια χοιρινά (ψαρονέφρι), σύνολο 1 ½-1 κιλό περίπου
4 κουταλιές βαλσάμικο ξίδι
¼ φλ. ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο σε πολύ λεπτά φετάκια
2 κλωναράκια δεντρολίβανο τα φυλλαράκια τους ψιλοκομμένα
2 κουταλιές ξεφυλλισμένο φρέσκο θυμάρι
Αλάτι χοντρό, θαλασσινό και χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
Καθαρίζετε προσεχτικά τα φιλετάκια από τις ίνες και τα παχάκια τους.
Ύστερα, με τη μύτη ενός μαχαιριού κάνετε μικρές βαθιές χαρακιές σε διάφορα σημεία τους και μπήγετε μέσα φετάκια σκόρδου.
Απλώνετε τα φιλετάκια στο ταψί και τα ραντίζετε με το βαλσάμικο ξίδι.
Τα τρίβετε να πιάσουν καλά, παντού, τα ραντίζετε με το ελαιόλαδο και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία, φροντίζοντας να πιάσουν λάδι παντού.
Βάζετε το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολάκι προσθέτετε το δεντρολίβανο και το θυμάρι και τα ανακατεύετε.
Πασπαλίζετε με το μίγμα τα φιλετάκια, πιέζοντάς το για να κολλήσει παντού.
Τα ψήνετε στο φούρνο για ½ ώρα.
Τα βγάζετε πάνω σε σανίδα κοπής και τα αφήνετε να «ξεκουραστούν» για 10-15 λεπτά πριν τα σερβίρετε κομμένα σε λεπτά φετάκια.