Υλικά
Για κάθε 4 φιλέτα λαβράκι (περίπου 500γρ):
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Πευκοβελόνες
Χοντρό θαλασσινό αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε τα φιλέτα και τα στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Αλείβετε το ελαιόλαδο στην πλευρά του δέρματος και αλατίζετε ελαφρά με χοντρό θαλασσινό αλάτι.
Παίρνετε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και κόβετε σε 4 κομμάτια μεγέθους 30×30 εκ.
Τοποθετείτε πρώτα ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, μετά λαδόκολλα και από πάνω λίγες πευκοβελόνες. Διπλώνετε ένα φιλέτο (δέρμα προς τα έξω) και το βάζετε από πάνω. Τελειώνετε με λίγες ακόμα πευκοβελόνες και τυλίγετε πρώτα με τη λαδόκολλα, διπλώνοντας τις άκρες, έτσι ώστε να κλείσετε καλά το ψάρι μέσα. Τυλίγετε τέλος με το αλουμινόχαρτο και τοποθετείτε σε ρηχό ταψί φούρνου.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο θερμοκρασίας 180 βαθμούς Κελσίου (ή 160 βαθμούς σε λειτουργία “αέρα”) για 20’. Αφήνετε για 15’ και σερβίρετε.