Υλικά
200 γρ. νουντλς
1 κόκκινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. μωβ λάχανο ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
1/2 φλ. γιαπωνέζικα φασόλια εταμάμε
1/3 φλ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1/2 φλ. κάσιους σπασμένα
Για το ντρέσινγκ
3 κ.γ. μουστάρδα
3 κ.σ. χυμό λεμόνι
2 κ.σ. σόγια σος
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. πάστα τζίντζερ
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα νουντλς σε ζεστό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στραγγίζουμε, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά και τα νουντλς, ρίχνουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε.