ΥΛΙΚΑ
1 φλ. κουσκούς
1 1/2 φλ. ζεστό νερό
1 ζωμό λαχανικών
Για το χαλούμι:
1 χαλλούμι 200 γρ. σε κυβάκια
1/2 κ.γ. μέλι
1/2 κ.γ. σουμάκι
Για τη σαλάτα:
1 1/2 φλ. ντοματίνια σε φέτες
1 μεγάλο αγγουράκι ψιλοκομμένο
1 χούφτα δυόσμο ψιλοκομμένο
Για το ντρέσινγκ:
2 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν
3 κ.σ. χυμό λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. μέλι
1 κ.σ. λευκό βαλσάμικο ξίδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε τον ζωμό, ζεστό νερό , αλάτι, πιπέρι και κουσκούς. Ανακατεύουμε και σκεπάζουμε.
Αναμειγνύουμε το χαλλούμι με το μέλι και το σουμάκι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει -περίπου 4-5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.
Σε μια πιατέλλα βάζουμε όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.