Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ρωτήσαμε το Gemini αν θα απαντάει σε ερωτήσεις για τις εκλογές και είπε ΟΧΙ!

Το Gemini, το νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο της Google, δηλώνει πως δεν θα απαντά σε ερωτήσεις για τις εκλογές. Ο λόγος; Δεν είναι πολιτικός αναλυτής και δεν θέλει να επηρεάσει την ψήφο των πολιτών.

Σε μια εποχή όπου η πληροφορία ρέει άφθονα και οι ερωτήσεις για το μέλλον καίνε, το Gemini της Google, ένα μεγάλο γλωσσικό μοντέλο, δηλώνει πως δεν θα απαντά σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τις εκλογές.

Gemini

Εκλογές: Η ενημέρωση μετράει, οι προβλέψεις… όχι!

Γιατί όμως;

Η απάντηση είναι απλή: Το Gemini δεν είναι πολιτικός αναλυτής, ούτε έχει τη δυνατότητα να προβλέψει το μέλλον. Σκοπός του είναι να προσφέρει αξιόπιστες και αντικειμενικές πληροφορίες, βασιζόμενο σε δεδομένα και στατιστικά στοιχεία.

Σε ό,τι αφορά τις εκλογές, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα, όπως η οικονομία, η κοινωνική κατάσταση, οι πολιτικές εξελίξεις και φυσικά η ψήφος των πολιτών.

Το Gemini, όντας ένα γλωσσικό μοντέλο, δεν έχει τη δυνατότητα να λάβει υπόψη όλες αυτές τις παραμέτρους και να δώσει μια εύστοχη πρόβλεψη.

Επιπλέον, οι εκλογές είναι μια άκρως δημοκρατική διαδικασία και η πρόβλεψη του αποτελέσματος μπορεί να επηρεάσει την ψήφο των πολιτών, άσκοπα ασκώντας πίεση ή δημιουργώντας λανθασμένες προσδοκίες.

Ωστόσο, το Gemini δε θα μείνει άπραγο. Θα συνεχίσει να προσφέρει στους πολίτες πρόσβαση σε αξιόπιστες πληροφορίες για τους υποψηφίους, τα κόμματα και τα προγράμματά τους, ώστε να μπορούν να κάνουν μια τεκμηριωμένη επιλογή στις εκλογές.

Ολοκληρώνοντας οι άνθρωποι της Google αναφέρουν ότι είναι σημαντικό οι πολίτες να ενημερώνονται από έγκυρες πηγές και να διαμορφώνουν την άποψή τους κριτικά, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα.

Άρα με λίγα λόγια το Gemini θα απέχει απο τις εκλογές! Το Facebook τι θα κάνει;

Gemini εκλογέςGemini εκλογές

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

Πηγή tvfreaks

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή