Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Άνοιξε το πρώτο Thermomix Εxperience Store στην Ελλάδα

Με τη δέουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου 2024, στην Κηφισιά, τα εγκαίνια του πρώτου Vorwerk Experience Store στην Ελλάδα, μια επένδυση της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοσιογράφοι από τον χώρο του οικονομικού, επιχειρηματικού ρεπορτάζ, επίτιμοι συνεργάτες του Ομίλου αλλά και ο Αντιδήμαρχος Yποδομών και Μελετών της Κηφισιάς, Ιωάννης Διονυσιώτης.

Μετά τον αγιασμό και το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Vorwerk International μοιράστηκαν με το κοινό το όραμα αυτής της μεγάλης επένδυσης και  επικεντρώθηκαν στη σταθερότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική οικονομία αλλά και στην αγάπη που έχει ο ελληνικός λαός για το καλό φαγητό.

Συγκεκριμένα ο Dr. Thomas Stoffmehl, ο Εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Vorwerk δήλωσε: « Η Ελλάδα είναι το νεογέννητο παιδί μας και δεσμευόμαστε να της δώσουμε ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να μεγαλώσει και να εξελιχθεί. Τα τελευταία 4 χρόνια σημειώσαμε ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως. Αυτό απορρέει από τη σκληρή δουλειά που καταβάλαμε αλλά και από το γεγονός ότι επενδύουμε στους ανθρώπους μας και τους εξελίσσουμε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της Vorwerk Eλλάδας και Κύπρου, Γιάννης Σκλάβαινας : «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τη Vorwerk Hellas, καθώς απέκτησε πλέον το δικό της σπίτι στην όμορφη πόλη της Κηφισιάς. Η κοινότητα των συμβούλων και των πελατών μας θα είναι ευπρόσδεκτη εδώ για να γνωρίσουν τα προϊόντα μας και να ανακαλύψουν τον κόσμο του Thermomix και του Kobold.  Το μοντέλο που ακολουθούμε στη Vorwerk Hellas είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο και είμαστε ευτυχείς που βρισκόμαστε κάτω από έναν πολύ ισχυρό Όμιλο με 100.000 συμβούλους παγκοσμίως. Ήδη τους τελευταίους έξι μήνες η ελληνική ομάδα έχει λάβει τη σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση που της έφερε και τις πρώτες επιτυχίες».

Μετά τις ομιλίες όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την τοπική διοικητική ομάδα της Vorwerk Hellas και την International SVP Sales που ήρθε από την Ελβετία για τα εγκαίνια του καταστήματος, να περιηγηθούν στο νέο experience store και να δοκιμάσουν συνταγές φτιαγμένες με το Thermomix® . Η βραδιά έκλεισε με ένα δροσιστικό cocktail και finger food.

To Experience Store της Vorwerk στην Κηφισιά θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του την 1η Ιουνίου 2024, έχοντας ετοιμάσει και μία ειδική προσφορά για τους 200 πρώτους πελάτες του, οι οποίοι με την αγορά ενός Thermomix® TM6 θα πάρουν μαζί δώρα αξίας 298 €. Στο Experience Store οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά το καινοτόμο προϊόν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία Thermomix® με παρουσιάσεις μαγειρικής.

Το καινοτόμο Thermomix® TM6  που θα παρουσιαστεί στο Experience Store, έχει ενσωματωμένη την εφαρμογή Cookidoo® που παρέχει στον χρήστη πρόσβαση σε περισσότερες από 90.000 συνταγές, τις οποίες μπορεί να μαγειρέψει στο Thermomix® TM6. Μέχρι τώρα, το Cookidoo® διαθέτει 1.300 συνταγές στα ελληνικά, ενώ η Vorwerk Hellas αναπτύσσει κι άλλες ελληνικές συνταγές και προσαρμόζει την εμπειρία της εφαρμογής Cookidoo® στα ελληνικά δεδομένα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως αυτή η πρωτοβουλία είναι μέρος ενός ολόκληρου εκπληκτικού οικοσυστήματος, που ενσωματώνει απρόσκοπτα την τεχνολογία, τη μαγειρική καινοτομία και τη συμμετοχή της κοινότητας. Επιπλέον, πέραν από το Thermomix®, η Vorwerk διαθέτει κι ένα καινοτόμο δίκτυο προϊόντων στον τομέα της καθαριότητας με το Kobold.  Τα προϊόντα Kobold θα είναι επίσης διαθέσιμα στο νέο κατάστημα.

Λίγα λόγια για την Vorwerk

Η Vorwerk είναι η νούμερο ένα εταιρεία στην Ευρώπη και μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως που ακολουθούν το μοντέλο των απευθείας πωλήσεων οικιακών συσκευών υψηλής ποιότητας. Ιδρύθηκε στο Βούπερταλ της Γερμανίας το 1883 και από οικογενειακή κατέληξε να είναι μια διεθνής επιχείρηση με κύρια δραστηριότητά της την παραγωγή και  πώληση οικιακών συσκευών υψηλής ποιότητας όπως είναι η πολυλειτουργική κουζινομηχανή Thermomix® και τα καινοτόμα συστήματα καθαρισμού Κοbold. Η Vorwerk επιδιώκει πάντα την άμεση επαφή με τους πελάτες της και το πετυχαίνει κυρίως μέσω των συμβούλων της, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο των πωλήσεων της εταιρείας και λειτουργούν ως κεντρικό σημείο επαφής για τον πελάτη. Στον Όμιλο Vorwerk ανήκει επίσης η τράπεζα AKF, καθώς και η εταιρεία Vorwerk Ventures που επενδύει σε νεοφυείς εταιρείες. Η Vorwerk το 2023 κατέγραψε ενοποιημένες πωλήσεις 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ  ενώ μόνο του το Thermomix® έκανε πωλήσεις 1,7 δις. ευρώ και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή