Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Που μπορώ να πουλήσω παλιά νομίσματα: Μερικοί γρήγοροι τρόποι εδώ

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν παλιά νομίσματα στην κατοχή τους. Δραχμές ή άλλα νομίσματα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις, είναι ότι μπορείς να πουλήσεις τέτοια παλιά νομίσματα και να πάρεις γρήγορα χρήματα.

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τις παλιές δραχμές που πωλούνται έως… 50.000 ευρώ.

Ίσως έχετε μια παλιά συλλογή νομισμάτων στο σπίτι που θα θέλατε να πουλήσετε. ‘Η σκέφτεστε να κάνετε μπίζνες στο πεδίο της πώλησης κερμάτων. Μπορεί να είναι αγχωτικό χωρίς να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ή πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συλλογή κερμάτων σας.

Εδώ είναι λοιπόν μερικοί τρόποι για να πουλήσεις τα παλιά νομίσματα σου.

Το site της Χρυσής Ευκαιρίας

Μία Ελληνική πλατφόρμα μέσα από την οποία αρκετοί άνθρωποι πουλάνε παλιά νομίσματα ή χαρτονομίσματα. Υπάρχει και ειδική κατηγορία εδώ για να δεις τις αγγελίες που «παίζουν» αυτή τη στιγμή και γιατί όχι να ανεβάσεις και την δική σου.

eBay

Σκεφτείτε να πουλήσετε τα κέρματα σας στο eBay. Το eBay σάς επιτρέπει να «αναρτήσετε» τα κέρματά σας μπροστά σε μια ήδη υπάρχουσα βάση χρηστών, εκθέτοντας τα κέρματά σας σε εκατοντάδες πιθανούς αγοραστές. Θα πρέπει να φροντίσετε να συμπεριλάβετε εικόνες υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές για να ξεχωρίζετε από άλλους πωλητές του eBay. Λάβετε υπόψη ότι το eBay παίρνει ένα ποσοστό των πωλήσεών σας- κάτι που μπορεί να είναι πρόβλημα για πολλούς.

Δημοπρασίες

Μπορείτε να επιλέξετε να υποβάλετε τα νομίσματά σας σε δημοπρασίες. Αυτές τείνουν να συμβαίνουν είτε διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως, και μπορεί να είναι είτε τοπικές, περιφερειακές, ή σε εθνικό επίπεδο. Απλώς προσέξτε ότι οι δημοπρασίες μπορεί να είναι απρόβλεπτες, και πολλές φορές θα μπορούσατε να κερδίσετε λιγότερα χρήματα για την αξία του νομίσματος σας.

Εκδηλώσεις νομισμάτων

Σε μια εκδήλωση νομισμάτων, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται για να αγοράσουν και να πουλήσουν παλιά νομίσματα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κάνεις απαραίτητα πωλήσεις.

Όταν πρόκειται για εκδήλωση νομισμάτων όλα θα εξαρτηθούν από τους αγοραστές που παρευρίσκονται στο event και πόσο καλά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους.

Facebook Marketplace

Στην εποχή μας (σχεδόν) όλοι έχουν προφίλ στο Facebook. Και είναι μια καλή ευκαιρία να παραθέσεις τα νομίσματα σου μπροστά σε αυτό το κοινό. Μέσα από το Facebook Marketplace. Το FB έχει εδώ και αρκετό καιρό το δικό του Marketplace για να πουλάς και να αγοράζεις πράγματα. Μπες λοιπόν στην ειδική κατηγορία και ανέβασε την αγγελία σου μέσα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια απλά περίμενε να εκδηλωθεί το ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή