Σάββατο, 7 Μαρτίου, 2026
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρόβλημα για το Δήμο Ιωαννιτών η απόρριψη ογκωδών αντικειμένων

spot_img

Για άλλη μια φορά απασχόλησε το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο των Ιωαννίνων σε συνεδρίασή του η διαχείριση ογκωδών απορριμμάτων, που πολλαπλασιάζονται συνεχώς και ανεξέλεγκτα κατακλύζουν πεζοδρόμια και ακάλυπτους χώρους στον αστικό ιστό αλλά και πιο περιφερειακά στην πόλη.

Αποτέλεσμα είναι πολλά σημεία να έχουν μετατραπεί σε μικρές χωματερές, γεγονός ιδιαίτερα επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία αλλά και την ασφάλεια κυρίως κατά τους θερινούς.

Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο ούτε μόνο τοπικό αλλά ασφαλώς είναι πολύ σοβαρό και δύσκολο στη διαχείριση και την επίλυσή του, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος απέδωσε ευθύνες στους πολίτες για την ανεπίτρεπτη αυτή συμπεριφορά.

Την άποψη συμμερίστηκε και ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος επεσήμανε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή