Την έντονη διαμαρτυρία του για τις συνεχιζόμενες διακοπές στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πέρδικας, επισημαίνοντας ότι τα προβλήματα καταγράφονται από χθες το βράδυ στην Πέρδικα.
Όπως τονίζεται, «η εξάρτηση της υδροδότησης από την ηλεκτροδότηση αναδεικνύει σοβαρά κενά στις υποδομές», ενώ υπάρχουν αναφορές για πεπαλαιωμένο ηλεκτρικό δίκτυο που δεν καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Παράλληλα, γίνεται λόγος για «έλλειψη έγκαιρης και επίσημης ενημέρωσης προς κατοίκους και επαγγελματίες, γεγονός που δημιουργεί ανασφάλεια και δυσκολεύει τον προγραμματισμό των επιχειρήσεων».
Ο Σύλλογος ζητά άμεσες παρεμβάσεις και εκσυγχρονισμό των δικτύων, προειδοποιώντας για σοβαρές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία, ιδιαίτερα ενόψει της τουριστικής περιόδου.
www.ertnews.gr






