Παρασκευή, 15 Μαΐου, 2026
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρωτιά της ΠΚΣ στα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

spot_img

Με διαφορετικές καταγραφές και ξεχωριστές ανακοινώσεις από τις φοιτητικές παρατάξεις ολοκληρώθηκε και φέτος η διαδικασία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τις φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ΔΑΠ και ΠΚΣ εμφανίζουν διαφορετικά αποτελέσματα και διεκδικούν την πρώτη θέση πανελλαδικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΠΚΣ, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ψήφισαν 2.785 φοιτητές και καταμετρήθηκαν 2.685 έγκυρα ψηφοδέλτια. Η ΠΚΣ εμφανίζεται πρώτη με 1.226 ψήφους και ποσοστό 45,66%, ενώ ακολουθεί η ΔΑΠ με 724 ψήφους και 26,96%. Η Attack συγκεντρώνει 89 ψήφους και ποσοστό 3,31%, τα ΕΑΑΚ 19 ψήφους, το Δίκτυο 23 και η Ρεβάνς 15.

Από την πλευρά της, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανακοίνωσε διαφορετική εικόνα για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, εμφανίζοντας 1.883 ψηφίσαντες και ποσοστό 39,9% για την ίδια, έναντι 40,73% της ΠΚΣ. Ωστόσο, σύμφωνα με φοιτητικές παρατάξεις, τα στοιχεία της ΔΑΠ αφορούν  τμήματα στα οποία κατέβηκε η ίδια στις εκλογές.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή