«Θέλαμε να είναι έκπληξη, θέλαμε να μην έχει κανείς άγχος για οτιδήποτε και θέλαμε απλά να έρθουν να περάσουν ανέμελα όμορφα»
Μία νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρεται στον γάμο της έκανε την Τρίτη 17/6 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Μπάρκα περιγράφοντας πως το όνειρό της έγινε πραγματικότητα.
Η ανάρτηση της:
Όπως επισημαίνει: «Φλεβάρη, πήρα δειλά δειλά την Μary Γiatra και της είπα “Λέμε να κάνουμε έναν γάμο τον Ιούνιο, εντελώς ελληνικό, εντελώς Μανιάτικο, εντελώς χαλαρό και συγχρόνως ρομαντικό…” η απάντηση ήταν “τον Ιούνιο του ‘26 ή του ‘27;”. Όχι όχι του 26. Δεν θέλω κάτι τρελό, λαμαρίνες με λάδι και ψωμί, γουρουνοπούλες και γεμιστά.. απάντησα εγώ. Μου είπε δώσμου λίγη ώρα και σε παίρνω πίσω».
«Ε και αυτό δείχνει την σχέση μου με την @momentum_e_d τα τελευταία χρόνια για όλα τα events που κανονίζουμε.
Η Μαίρη είδε το εκκλησάκι 13 Μαΐου…κι όμως μέσα σε ένα μήνα πήρε τις 5 ιδέες που είχα στο μυαλό μου και τις έκανε Ελλάδα,νοσταλγία,χαρά,αυθεντικότητα,απλότητα & φύση.
Αυτό κάνει η Μαίρη,αυτό κάνει αυτή η ομάδα η μαγική που ό,τι ζητήσεις το προσαρμόζει σε αυτά που θες και μπορείς.
Όλα ήταν εντελώς οργανωμένα παρότι φαινόντουσαν χαλαρά και ξέγνοιαστα. Ήξερε πόσα αμάξια χωράνε κάτω από κάθε ελιά,ήξερε που βρίσκεται κάθε τι στον χώρο,ήξερε πώς να με ηρεμήσει όταν άρχισε η βροχή,ήξερε πως θα πάνε όλα ρολόι.
Κι αυτή είναι η δύναμη της. Το ταλέντο της και το χαμόγελο της.
Μαίρουλα και ομαδάρα,υπόσχομαι για τα επόμενα να σας ενημερώνω γρηγορότερα.
Υ.Γ 1: Σ’αυτο τον γάμο, δεν ήξερε κανείς τίποτα. Δεν άφησα κανένα φίλο μου ή φίλη μου να μου δώσει «συμβουλές» ή να μάθει τι κανονίζουμε ,όχι από ξινίλα ή μυστικοπάθεια αλλά για να μην αλλάξει καθόλου αυτό που εγώ ονειρευόμουν.
Δεν ήξερε κανείς μα κανείς τι ετοιμάζουμε μέχρι που ήρθαν το Σάββατο.
Το πιο τρανό παράδειγμα,οι κουμπάροι μας που μας ρωτούσαν τι να κάνουμε; Τι να αναλάβουμε και τους έλεγα «τα έχουμε όλα έτοιμα ελάτε απλά το Σάββατο.
Ο Χάρης και η Χριστίνα έμαθαν ότι θα μας παντρέψουν μια εβδομάδα πριν, ο Γιώργος 6 μέρες πριν και η Νόνη ένα 24ωρο πριν. Και είχαμε δίκιο, ήταν οι καλύτεροι που θα μπορούσαμε να έχουμε!
Θέλαμε να είναι έκπληξη, θέλαμε να μην έχει κανείς άγχος για οτιδήποτε και θέλαμε απλά να έρθουν να περάσουν ανέμελα όμορφα» συμπλήρωσε.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την ανάρτηση της:







