Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πικρή παραδοχή στασιμότητας από τον Μητσοτάκη

spot_img

Ομίλησε πάλι ο Μητσοτάκης σε ακροατήριο με δικούς του, που τον άκουγαν συνοφρυωμένοι και κατηφείς,

να τους ανακοινώνει ένα πρόγραμμα πενταετίας, παρακαλώ, οποίον συνιστάτο από στενότερη (την μέχρι τώρα χαλαρή;)

συνεργασία της κάθε γειτονιάς με τον Δήμο, των Δήμων με την Περιφέρεια, και Περιφερειών με την Κεντρική Διοίκηση, και άλλα ηχηρά τοιαύτα.

Δηλαδή ή δεν έχει να πει τι, ή δεν γνωρίζει ο ίδιος τι πρέπει.

Τα πάντα στον καιρό της επόμενης μη ανάπτυξης, και ανύπαρκτης, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις για την Νέα Δημοκρατία,πενταετίας. Και έτσι ενημερώθηκε ο λαός, πρωτο χέρι από το στόμα Μητσοτάκη, για το αμέσως προσεχές μέλλον του.

Δεν ξέφυγε και η έκφραση της πικρίας του για τις «μη δεμένες» δικογραφίες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας. Εννοώντας ότι όλα έγιναν όπως πρέπει απ την κυβέρνηση! Δεν φταίει κανένας! Επίσης έδειξε βέβαιος περιμένοντας, έτσι αόριστα, δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις.

Και όλα αυτά την ημέρα που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο/άμβλωση της ευέλπιδας Ελληνίδας μάνας,

με την χορήγηση αποζημίωσης για τις από γονιμότητα «ξεκούραστες» χήρες, που θα επιβαρύνει και αυτές που τεκνοποιώντας πολλαπλά κοπίασαν και χαρακτηρίζοντας αυτές, με άλλα λόγια, τα κορόιδα της ζωής,
επενδύοντας έτσι σε πρόσκαιρα παρακμιακά ψηφαλάκια των επόμενων εκλογών. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν και για κάποιες της τελευταίας στιγμής αλλαγές. Θα τις δούμε.

ΠΗΓΗ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή