Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Θ. Ζαγοράκης: Όλη η ομάδα του Euro 2004 ήταν ταπεινή, είχαμε σλόγκαν “χαμηλά την μπάλα”

Μια σπάνια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη Ζωή Κρονάκη και την κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» την Κυριακή στην ΕΡΤ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ευρωβουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία της Ευρωβουλής και την απόσταση από την οικογένεια του ενώ γύρισε πίσω στον χρόνο και την ένδοξη στιγμή για την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου στο Euro 2004.

O Θοδωρής Ζαγοράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν Ευρωβουλευτής υπάρχει μια απόσταση τεράστια με την οικογένεια και αυτό είναι το βασικότερο απ’ όλα. Από τη στιγμή όμως που είναι μια συνειδητή επιλογή νομίζω ότι είμαστε προσαρμοσμένοι όλοι οικογενειακώς έτσι ώστε ο ένας το πρόγραμμα του άλλου. Στην αρχή αυτό ήταν πολύ δύσκολο αλλά στην πορεία νομίζω ότι γίνεται και συνήθεια κατά κάποιο τρόπο»

«20 χρόνια μετά το Euro 2004 αισθάνομαι… 20 χρόνια μεγαλύτερος! Ναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήμασταν ευλογημένοι και τυχεροί που ήμασταν εκεί σαν πρωταγωνιστές γιατί κάποιοι έπρεπε να είναι εκεί να παλέψουν γι’ αυτό. Το ότι όλος ο κόσμος, όλοι οι Έλληνες, το έθνος μας να πω ότι είναι ευλογημένοι, είναι γεγονός, γιατί ζήσαμε σαν πατριώτες στιγμές ανάτασης του ηθικού. Ήταν και η Ολυμπιάδα του 2004 αμέσως μετά».

«Όλη η ομάδα του Euro 2004 ήμασταν ταπεινοί και κρατούσαμε χαμηλά τη μπάλα, αυτό ήταν το δικό μας σλόγκαν. Αυτό φάνηκε και βλέπουμε μέχρι σήμερα, 20 χρόνια μετά, την συμπεριφορά του κόσμου απέναντι μας.» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε όλα όσα είπε:


ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή