Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Έκθεση «Futures Garden» στα Γιάννενα με τη συμμετοχή 14 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Δεκατέσσερις καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στην καινοτόμα έκθεση «Futures Garden», η οποία εγκαινιάστηκε χθες (5/7) στην γκαλερί «3Portes» στα Γιάννενα.

Την έκθεση επιμελούνται η Sophie Fardella και ο Τάσος Καλιακάτσος, εικαστικοί και ιδιοκτήτες της γκαλερί, σε συνεργασία με το συνέδριο τεχνολογίας, καινοτομίας και πολιτισμού, TechFuse, και το Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Joint Research Centre).

Ο Τάσος Καλιακάτσος μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος», και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες του εικαστικού αυτού ταξιδιού, τονίζοντας πως πρόκειται για μία έκθεση σύγχρονης τέχνης, η οποία περιλαμβάνει γλυπτική, ζωγραφική, βίντεο, φωτογραφία και αφορά τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Πληροφορίες έκθεσης

Ωράριο Λειτουργίας 3Portes Gallery (Τ/ 694 580 2673)

Πρωί: Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 πμ – 14:00 μμ,  Απόγευμα: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00 – 21:00.

Και κατόπιν ραντεβού, για επίσκεψη εκτός ωραρίου.

Ωράριο Λειτουργίας Μουσείο Αργυροτεχνίας (Τ / 25610-64065)

Δευτέρα-Κυριακή 10:00 πμ – 6:00 μμ, Τρίτη Κλειστά,

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Eva Borner / Sophie Fardella / Julien Salaud / Ελένη Αρλέτου / Τάνια Γιαννούλη / Τάσος Καλιακάτσος / Κωνσταντίνος Κοϊνός / Γιάννης Κόκκαλης / Άγγελος Κράλλης / Κωνσταντίνος Λαδιανός / Βερενίκη-Άλκηστη Ντόντη / Δήμητρα Σκανδάλη / Γιώτα Σιάπκα / Ναταλία Σταύρου

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή