Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ιωάννινα: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης με λεία 22.000 ευρώ

22.000 απέσπασε από 75χρονη στα Ιωάννινα, 47χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, με το πρόσχημα του ατυχήματος συγγενικού της προσώπου και τη δήθεν ανάγκη κάλυψης εξόδων νοσηλείας.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης, που έλαβε χώρα την 7-04-2024 στα Ιωάννινα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, άγνωστος συνεργός του κατηγορούμενου τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη και με το πρόσχημα ότι είναι γιατρός νοσοκομείου στην… Αλεξανδρούπολη, την έπεισε να παραδώσει χρηματικό ποσό 22.000 ευρώ για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας της κόρης της, ύστερα από ατύχημα που δήθεν είχε υποστεί εντός της οικίας της.

Το παραπάνω χρηματικό ποσό παρέλαβε από το σπίτι της ηλικιωμένης ο κατηγορούμενος, ως απεσταλμένος του υποτιθέμενου γιατρού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ από την έρευνα προκύπτει ότι έχει εμπλακεί σε παρόμοιες υποθέσεις και σε άλλες περιοχές της χώρας.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή