Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κόνιτσα: Η πόλη των «δύσκολων» αθλημάτων και της Φύσης

Τα «καλά» της θα φορέσει για μια ακόμη φορά η γραφική κωμόπολη της Κόνιτσας. Έχοντας μια τεράστια εμπειρία για τα αγωνίσματα που σχετίζονται με τη Φύση, η δημοτική αρχή διοργανώνει ένα διήμερο αθλημάτων με επίκεντρο τη Φύση. Από το 1990 η ακριτική πόλη συγκέντρωνε χιλιάδες αθλητές στα πανέμορφα βουνά και τα τρία ποτάμια, αλλά και πολλούς θαυμαστές της ορεινής κωμόπολης.

Το Σαββατοκύριακο αθλητές τρεξίματος και του παραπέντε θα βρίσκονται στις θέσεις τους, όπως επίσης και οι θαυμαστές τους. Το ορεινό τοπίο σε συνδυασμό με τον ποταμό Αώο αποτελεί «δέλεαρ» για τους λάτρεις της Φύσης και οι ετοιμασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί.  «Η Κόνιτσα ξαναβρίσκει το ρυθμό της και ξανάρχεται στην επικαιρότητα, καθώς τα φυσικά μας τοπία έλκουν ντόπιους και επισκέπτες», ανέφερε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλης Ντεντόπουλος.

Να σημειωθεί, πως η καταπληκτική θέα των παραπέντε από το ύψωμα του Προφήτη Ηλία, κατά την απογείωση, συγκεντρώνει κάθε φορά το θαυμασμό των φίλων του αθλητισμού, όπως και ο αγώνας δρόμου, ο οποίος περνά από τις δύο πλευρές του Αώου. 

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή