Εξαιρετικά προϊόντα από τη Θεσπρωτική ιχθυοκαλλιέργεια, γνωστή για την υψηλή ποιότητα των ψαριών της γεύτηκαν όσοι βρέθηκαν στην δεύτερη βραδιά γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην παραλία της Σαγιάδας την Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.
Τα φρέσκα ψάρια συνοδεύτηκαν από τοπικά αγροτικά προϊόντα και εκλεκτά κρασιά, προσφέροντας μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.
Οι επόμενες βραδιές γευσιγνωσίας θα πραγματοποιηθούν στην Κεραμίτσα την Πέμπτη 20 Αυγούστου, στον Αχέροντα το Σάββατο 31 Αυγούστου και στην Ηγουμενίτσα στις 28 Σεπτεμβρίου.
www.ertnews.gr