Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αγιοι Ανάργυροι: Ο φρουρός του ΑΤ κοιτούσε τον 39χρονο να μαχαιρώνει για 5η φορά την Κυριακή

Ένα νέο οπτικό ντοκουμέντο έρχεται στο “φως ” της δημοσιότητας από την γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους.

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας για να διαπιστωθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών στο στυγερό έγκλημα αλλά και η ένορκη διοικητική εξέταση, το star παρουσιάζει φωτογραφικό ντοκουμέντο που δείχνει την ολιγωρία του φρουρού.

Η σοκαριστική φωτογραφία δείχνει τον φρουρό να κοιτά τον δολοφόνο όσο δίνει το τελειωτικό χτύπημα στην 28χρονη Κυριακή.

Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο αλλά εκείνος καθυστερεί να βγει.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ο σκοπός πρέπει να απαντήσει γιατί δεν είδε τον δράστη που πλησίαζε και γιατί δεν βγήκε έξω από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά στην άτυχη Κυριακή.

Γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ: Έγγραφες εξηγήσεις από 6 αστυνομικούς

Αυτή τη στιγμή “τρέχουν” 2 έρευνες, το πειθαρχικό κομμάτι της ΕΔΕ και το ποινικό κομμάτι. Σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό σκέλος, έχουν κληθεί να δώσουν όλοι οι αστυνομικοί έγγραφες εξηγήσεις, κάτι που σημαίνει ότι όλοι αντιμετωπίζονται από τον Ταξίαρχο ως ύποπτοι και έχουν περιθώριο 5 ημέρες να απαντήσουν εγγράφως για το τι έκαναν και για το τι δεν έκαναν.

Παράλληλα, έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον προϊστάμενο όλων των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους όσο και από τους συγγενείς και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης και οι Αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ έχουν στα χέρια τους όλο το απαραίτητο υλικό.

Σε αυτή την έρευνα οι αστυνομικοί δεν θα κληθούν να καταθέσουν, καθώς θεωρούνται ύποπτοι τέλεσης ποινικών αδικημάτων.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή