Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αιχμές Μητσοτάκη κατά των επιχειρήσεων Κασσελάκη: Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Σε πανηγυρικό κλίμα και με σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη και των επιχειρήσεων του στις ΗΠΑ, ξεκίνησε την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, ενόψει του 15ου συνεδρίου της ΝΔ,το οποίο συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελάδα και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

«Έφτιαξαν νόμο για τον Μητσοτάκη αλλά γύρισε μπούμερανγκ στον Κασσελάκη» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός λέγοντας:

«Επί μήνες ερωτάται αν έχει εταιρείες στο εξωτερικό κάτι που απαγορεύεται ρητά η ισχύουσα διάταξη του 2016 που ψηφίστηκε από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. και πώς απαντά; Λέγοντας ότι θα ρωτήσει τους δικηγόρους του. Και, στο μεταξύ, αυτές οι εταιρείες δανείζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας. Το πρώτο πάντως που προκύπτει είναι μια τέτοια παράταξη ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε το κράτος δικαίου μπορεί να κάνει σημαία του».

Η απάντηση Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις αιχμές του πρωθυπουργού απάντησε από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής λέγοντας:

«Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα … Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Το ίδιος παιχνίδι της αντιπολίτευσης

Ο Κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο ψήφισμα κατά της Ελλάδος και στην παραδοχή Αρβανίτη ότι ήταν ο ίδιος εμπνευστής του ψηφίσματος-ντροπή όπου περιγράφει ότι την Ελλάδα κυβερνά «περίπου μια… χούντα, με την Δικαιοσύνη να μη λειτουργεί, με τον Τύπο να φιμώνεται.

«Έχουμε το ίδιο παιχνίδι της αντιπολίτευσης: Να κατασκευάζει μια μαύρη εικόνα της χώρας και μετά να την προβάλλει διεθνώς, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή