Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Εμπειρία κερκυραϊκού Πάσχα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας

Η πρωτοβουλία της Fraport Greece να δώσει στους επισκέπτες της Κέρκυρας που έφταναν με πτήσεις στο αεροδρόμιο, μια πρόγευση της μοναδικής εμπειρίας του κερκυραϊκού Πάσχα, ήταν μοναδική.

Με έμπνευση από τα τοπικά πασχαλινά έθιμα, τους περίπου 1.500 επιβάτες υποδέχτηκαν οι ήχοι τοπικής φιλαρμονικής ορχήστρας, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τοπικούς παραγωγούς και να μυηθούν στο έθιμο των μπότηδων, τους οποίους έλαβαν στο τέλος ως αναμνηστικό δώρο.

Τη μεγάλη εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας, αλλά και την Ένωση Ξενοδόχων του νησιού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Γιώργος Βήλος, γενικός διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece, ανέφερε: «Η προώθηση των 14 προορισμών που εξυπηρετούμε αποτελεί για εμάς βασικό ζητούμενο που υπηρετούμε με συνέπεια και πάντα σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς φορείς. Στο πλαίσιο αυτό, ήταν μεγάλη χαρά για εμάς η επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε τη Μ. Δευτέρα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, προωθώντας τις ομορφιές του προορισμού την άνοιξη, με όχημα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Κερκυραϊκού Πάσχα. Έχοντας στήσει στο χώρο αφίξεων ένα σκηνικό που προετοίμαζε το επιβατικό κοινό για τις εμπειρίες που θα βιώσει κατά την παραμονή του στην Κέρκυρα, υποδεχτήκαμε 1.500 επιβάτες που με ιδιαίτερο ενθουσιασμό βίωσαν τα σχετικά παραδοσιακά δρώμενα στο αεροδρόμιο».

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή