Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ηλιούπολη: Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο ψευτο-οδοντίατρος

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον ψευτο-οδοντίατρο στην Ηλιούπολη.

Ο κατηγορούμενος διενεργούσε παράνομες οδοντιατρικές πράξεις σε χώρο που δεν διέθετε καν άδεια λειτουργίας οδοντιατρείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος προχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο σε ιατρική πράξη σε ασθενή, η οποία παρουσίασε επιπλοκές.

Όπως αναφέρεται στο MEGA, διαπιστώθηκε ότι οι ιατρικές πράξεις στις οποίες είχε υποβληθεί, ήταν ασύμβατες με την ιατρική επιστήμη και ενημερώθηκε επαγγελματικός σύλλογος, εκπρόσωπος του οποίου από κοινού με τον παθών μετέβησαν εκ νέου στο ιατρείο του κατηγορουμένου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος ασκούσε το επάγγελμά του χωρίς να διαθέτει το σχετικό πτυχίο, ούτε και τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος και λειτουργίας του ιατρείου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός ιατρείου και αποδείξεις παροχής των υπηρεσιών του.

Υπενθυμίζεται, ότι 51χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία πελάτη του και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της άσκησης επαγγέλματος χωρίς πτυχίο.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή