Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το εφετείο επαύξησε την αποζημίωσή του

Έξι χρόνια έχουν συμπληρωθεί από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη μηχανή του. Ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην Super Κατερίνα και μίλησε για την πορεία της υγείας του και τις δικαστικές εξελίξεις.

«Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα τις επαύξησε.

Αυτό είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική, καθώς και λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου.

Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανώς ότι θα υπάρχουν θέματα. Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο.

Στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα. Η οικογένειά του και ο Κωνσταντίνος στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους επώνυμους και ανώνυμους, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα» ανέφερε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Δικ. Κ. Αγγελίδη: Η κατάσταση της υγείας του και η αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο”,”description”:”Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης μιλά στη «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του και την αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyNC8wMi8wNi8xMC8zOV8zOF82NWMyMGM2YTJmMjczLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M32S”,”uploadDate”:”2024-02-06T10:42:08.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y18jwrst279&playlistId=v-cyxxhvselrsx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή