Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κύκλωμα Μαστροπείας: Στη φυλακή η 25χρονη «εγκέφαλος» – Ελεύθεροι έξι κατηγορούμενοι

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει μετά την απολογία της, η 25χρονη με κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια, που εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές.

Για την υπόθεση εκπόρνευσης νεαρών κοριτσιών απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας άλλοι πέντε κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφος της 25χρονης, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ανά περίπτωση βαρύτατα αδικήματα μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Στην πλειοψηφία τους οι κατηγορούμενοι φέρονται απολογούμενοι, να αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η αδερφή μίας εκ των εμπλεκομένων κοριτσιών αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές για τα ”ερωτικά ραντεβού”, που κλείνονταν από την βασική κατηγορούμενη, μαθητριών με άντρες σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

“Έκλειναν μόνες τους τα ραντεβού από τα social media” λέει η 25χρονη κατηγορούμενη

Η 25χρονη κατηγορούμενη για το κύκλωμα μαστροπείας, η οποία εμφανίζεται ως “εγκέφαλος” της σπείρας που εξέδιδε τα ανήλικα κορίτσια αρνείται όσα της αποδίδονται.

Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA ανέφερε ότι όσα λέγονται από τις ανήλικες είναι ψέματα και πως έκλειναν μόνες τους τα ραντεβού μέσα από τα social media.

«Όλα αυτά που σας λένε είναι ψέματα, δεν φταίω πουθενά εγώ», αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας πως ήταν φίλες της. Ισχυρίζεται ότι γνωρίζει μόνο τις δύο από τις ανήλικες και τους ζήτησε χρήματα μόνο μία φορά.

«Τα κορίτσια είναι φίλες μου. Εγώ με τις δύο είμαι φίλη, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω. Και εγώ με αυτές είμαι φίλη και έχω μιλήσει με αυτές και μου είπαν ότι δεν έχουν πει τίποτα».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 25χρονη για κάθε ραντεβού που έκλεινε στις ανήλικες έπαιρνε 50 ή 100 ευρώ ενώ το κάθε ραντεβού κυμαινόταν από 200 έως 400 ευρώ.

«Μόνες τους, δεν πήγαινα εγώ. Εγώ δεν πήγαινα πουθενά. Μου είπαν ότι: :”Έχω πάει εκεί, μου δώσανε αυτά τα λεφτά” και εγώ της ζήτησα μία φορά λεφτά. Πήγε να μου δώσει 30€ μία κοπέλα και της λέω: “Μπορείς να μου δώσεις 50€;”. Μία φορά το είπα».

Η κατηγορούμενη επιμένει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με το κλείσιμο των ραντεβού κι ότι δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό, προσθέτοντας πως τα ανήλικα κορίτσια βρίσκανε μόνες τους άντρες από τα social media. «Με ποιο τρόπο βρίσκανε πελάτες; Από το Facebook. Αυτά τα κάνανε μόνες τους. Μόνες τους, δεν ήμουν εγώ, εγώ ούτε καν το έχω κάνει αυτό».

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή