Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Εθνική πενία, τέχνας κατεργάζεται…

Σε περίπου ένα μήνα θα γίνει σύσκεψη στο Ινστιτούτο Τσίπρα (τι νάναι πάλι αυτό!) με το Ίδρυμα Ζάεφ (αυτό;) για την πρόοδο της ειρήνης (που την είδαν;) και της βιώσιμης ανάπτυξης (αμ αυτό;) ή κάτι τέτοιο, προς επιβεβαίωση της ρήσης πενία (δες πολιτική ένδεια) τέχνας (Ινστιτούτα/Ιδρύματα) κατεργάζεται.

Εν ολίγοις όλο αυτό το «σκηνικό» επί τη επετείω της υπογραφής της συμφωνίας (πες οξείας διαφωνίας)των Πρεσπών, δηλαδή εις βάρος μιας ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας αιώνων. Μεγαλύτερο «κάζο» δεν θα μπορούσε να μας είχε συμβεί, και ο Ζόραν Ζάεφ, σωστά, και να το γιορτάσει, και να συνεχίσει να το γιορτάζει, και εύγε του, που θα βραβευθεί από τα χεράκια του, και ο «αρχιτέκτων» αυτής Μάθιου Νίμιτς, και δυό φορές εύγε του, του Σκοπιανού Ζόραν, που με (υπό) νονούς Τσίπρα/Κοτζιά βαπτίστηκε «Μακεδών».

Λέγεται δε ότι θα απονεμηθεί και τιμητική διάκριση (μετάλλιο;) στον «νονό» Νίμιτς για την «εφεύρεση» του, που είναι και όλη δική του, που με βοηθούς Τσίπρα/Κοτζιά των οποίων η συμβολή υπήρξε καθοριστικά κομβική στο υπό βράβευση εξάμβλωμα. Και αφού μέχρι τότε πολλά περισσότερα θα γραφούν, ταύτα και, αναμένουμε, μένουμε.

ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή