Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Θα απομείνει άραγε Ελλάδα μετά τον Μητσοτάκη;

Έρχεται λοιπόν στην Αθήνα ο Αλβανός Ράμα συνοδεία κουστωδίας τόσων όσων οσονούπω με πίκρα θα δούμε. Ότι δηλαδή ακριβώς αυτοβούλως επέβαλλε, και χωρίς καν να ρωτήσει, λαμβάνει διότι έτσι κάνει, όταν έχει άλλοις τρόποις (δες Δελφοί) αφού εντελώς «συμπτωματικά» τότε άρχισαν όλα. Είχε από τότε, και με αγκαλιά τον Μητσοτάκη, στρώσει το έδαφος, γι’ αυτό που θα δούμε, και θα ακούσουμε, με την επέλαση της πολυπληθούς συνοδείας του. Δεν έχει ξαναγίνει.

Θα ζήσουμε λοιπόν τον απόλυτο ευτελισμό ιδία αν ανοίξει το στόμα του για διεκδικήσεις…που όλοι γνωρίζουμε ποιές θα είναι αυτές, και θα το κάνει διότι αυτός είναι και ο μόνος λόγος της αυθαίρετα αποφασισμένης επίσκεψης του. Εμείς μόνο θα κοιτάμε και με …..πικραναστεναγμό!

Συνεπώς, επανέλθουμε συντόμως.

Υπάρχει όμως και η «αχρείαστη» Μητσοτάκη επίσκεψη στην Τουρκία εις…ανταπόδοση της προηγηθείσας τέτοιας Ερντογάν στην Αθήνα. Τα πάντα εθιμοτυπία αφού και οι δύο χώρες ειναι καλύτερα να «μιλάνε» παρά να ζούν με το δάχτυλο στην σκανδάλη! Έτσι το είδε ο πρωθυπουργός μας, ότι ισχύει. Όταν έχεις όμως απέναντι έναν ανυποχώρητο επεκτατιστή, τότε κάνε αλιώς, και θα πειστείς μονο όταν είναι αργά.

Ο Τούρκος έτσι κάνει πάντα,τη δουλειά του, κερδίζοντας χρόνο και όπλα, που δεν θα κέρδιζε με κανένα άλλο τρόπο. Διαχρονικά αυτό το ίδιο συμβαίνει, αλλά τωρα ισχυρότερα από κάθε άλλη συγκυρία. Εμείς θα μείνουμε με την διαχρονική διαπίστωση του «κάθε πέρυσι και καλύτερα» τουτέστιν «ταπής και ψύχραιμος». Ο λαός το διαπιστώνει και το λέγει, κατόπιν κάθε παρόμοιας εορτής.

Και για το τέλος να που το κακό ήρθε και «τρίτωσε» με τις εκλογές στην Βόρεια Μακεδονία. Οι νικητές το είπαν ξεκάθαρα, και το ακούσαμε. Όλοι! Δεν χρειάζονται περισσότερα από μια πικρή διαπίστωση του πόσο μεγάλο κακό έκαναν οι, δυστυχώς εκλεγμένοι, ηγέτες μας αρχικά με το ΦΥΡΟΜ, που ακολούθησε το Βόρεια Μακεδονία, και σήμερα το «σκέτο» αυτής που προγραμματισμένα εκτελείται.

Ας μην αναφερθεί αυτή τη στιγμή και η ΤΔτΒΚ, για να μπορέσει ο Μητσοτάκης να φάει τα «πιλάφια» που θα του σερβιριστούν εκεί που θα βρεθεί μαζί με την ΥΦΥΠΕΞ μη και «στομαχιάσουνε» δίπλα δίπλα.

Κατά τα άλλα, στα εδώ κανάλια (μπορεί νάχουν και δίκιο) παίζει νυχθημερόν ο Μητσοτάκης, λες και δεν υπάρχει κανένας άλλος, είτε περιοδεύει, είτε δίνει συνεντεύξεις από τις οποίες απουσιάζει κάθε επίκαιρη δυσμενής ερώτηση. Αυτές μόνο για τους της αντιπολίτευσης.
ΥΓ, πολύ καλά έκανε ο Βάρναλης και σύνθεσε το ποίημα του, αλλά το απηύθυνε σε λάθος παραλήπτες. Ταιριάζει απόλυτα στους επίγονους αυτών, δηλ. ημάς και απρέ ημάς να προσμένουμε το ..θάμα.

ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή