Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Τραμπ: Ζητά ανταλλάγματα από την Ουκρανία για τη βοήθεια στον πόλεμο -«Ότι μπορούμε να πάρουμε»

spot_img

Να πάρει πίσω τα χρήματα της βοήθειας που οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χορηγήσει στην Ουκρανία από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, είναι αποφασισμένος ο Ντόναντ Τραμπ.

Μάλιστα στις συνομιλίες που είναι σε εξέλιξη ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και το Κίεβο για τη συμφωνία, ο Τραμπ ζήτησε ως αντάλλαγμα την εκμετάλλευση των ορυκτών πόρων της Ουκρανίας.

«Ζητάμε σπάνιες γαίες και πετρέλαιο, οτιδήποτε μπορούμε να πάρουμε», δήλωσε ο Τραμπ κατά το συνέδριο των συντηρητικών CPAC κοντά στην Ουάσινγκτον.

«Προσπαθώ να πάρω πίσω τα χρήματα ή να τα διασφαλίσω».
«Θέλω να μας δώσουν κάτι για όλα αυτά τα χρήματα που επενδύσαμε», είπε ο Τραμπ ο οποίος ανέτρεψε την θέση της Ουάσινγκτον απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία απομακρύνοντας τις ΗΠΑ από την κοινή στάση που έχει τηρήσει η Δύση απέναντι στην επιτιθέμενη Ρωσία.

Πηγή

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή