Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ξεκινά το Apollo Hills, η επένδυση των 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα

Ένα νέο εγχείρημα, ένα πρωτοποριακό έργο οικιστικής ανάπτυξης ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, η Henderson Park και η Hines θα συνεργαστούν με τη Greece Sothebys International Realty για την πώληση των κατοικιών του Apollo Hills, αξιοποιώντας την ηγετική θέση της Sothebys International Realty στην αγορά πολυτελών ακινήτων παγκοσμίως.

Το Apollo Hills αναμένεται να μεταμορφώσει ένα αστικό σημείο σε μια εκλεπτυσμένη οικιστική κοινότητα. Το συγκεκριμένο έργο αναδεικνύει τη Βούλα ως ένα από τα πιο ελκυστικά προάστια της Αθηναϊκής Ριβιέρας, δημιουργώντας παράλληλα και ένα νέο σημείο αναφοράς για τη βιώσιμη οικιστική ανάπτυξη μέσω της πράσινης με πιστοποίηση BREEAM αρχιτεκτονικής του. Με στόχο να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, το Apollo Hills έχει παραχωρήσει περισσότερα από 11.000 τ.μ. για τη δημιουργία χώρων πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων και πάρκων στην περιοχή. Επιπλέον η κοινότητα δημιουργείται με απόλυτο σεβασμό στους υφιστάμενους πολεοδομικούς κανόνες και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Στρατηγικά τοποθετημένο, μόλις 16 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας, στους νοτιοδυτικούς πρόποδες του Υμηττού, το Apollo Hills συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στην πόλη με την άμεση επαφή με τη φύση, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για την ποιότητα ζωής στην Αθήνα.

Το Apollo Hills θα προσφέρει υψηλής ποιότητας ανέσεις, σύγχρονες εγκαταστάσεις σπα και γυμναστηρίου, 24ωρες βοηθητικές υπηρεσίες και υπόγειο χώρο στάθμευσης κ.ά.

Ο Πολ Γομόπουλος, Senior Managing Director και Επικεφαλής της Hines Greece, επισημαίνει ότι: «Το Apollo Hills δεν είναι απλώς ένα συγκρότημα κατοικιών, αλλά μια απόδειξη του τι μπορεί να επιτύχει η Ελλάδα. Το Apollo Hills τοποθετεί την Αθήνα στον διεθνή χάρτη για τους απαιτητικούς αγοραστές κατοικιών. Η Hines έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία μιας κοινότητας και μιας απαράμιλλης εμπειρίας ζωής».

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή