Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

DANIEL SLOSS: “CAN’T” στο CHRISTMAS THEATER

DANIEL SLOSS: “CAN’T” στο CHRISTMAS THEATER

Ο Daniel Sloss ζωντανά στο Christmas Theater στις 8 Μαρτίου 2024 με τη νέα παράστασή του “Can’t”!

Μετά τα δύο εντυπωσιακά sold out στις πρώτες εμφανίσεις του στη χώρα μας πριν δύο χρόνια, ο Daniel Sloss επιστρέφει στην Αθήνα με το ολοκαίνουργιο “Can’t” που τον βρίσκει στην πιο “αθυρόστομη” φάση του! Το show έχει ήδη λάβει διθυραμβικές κριτικές και παρουσιάζεται σε sold out θέατρα σε όλον τον πλανήτη, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι προσεχώς θα μπορούμε να βλέπουμε πια μόνο σε αρένες και γήπεδα, καθώς η δημοφιλία του έχει εκτιναχθεί!

Ο Σκωτσέζος Daniel Sloss είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης κωμωδίας, ως ηθοποιός, κειμενογράφος και stand-up καλλιτέχνης. Η εντυπωσιακή καριέρα του ξεκίνησε στα 19 του, όταν υπήρξε ο νεαρότερος κωμικός που εμφανίστηκε solo στο West End του Λονδίνου.

 

 

Έκτοτε, η φήμη του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της Μεγάλης Βρετανίας, με πολλές εμφανίσεις στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ (Conan, Comedy Central’s ‘Drunk History’, ‘Comedy Roast Battles’, ‘Sunday Night at the Palladium’, ‘The Graham Norton Show’, κλπ).
Έχει κυκλοφορήσει 2 comedy specials με το Netflix (“DARK” και “Jigsaw”) και το “Daniel Sloss: X” στο HBO.

Αν και μόλις 33 ετών, έχει ήδη στο ενεργητικό του 12 solo touring shows12 solo sold out σαιζόν στο London’s West End και 6 στο off-Broadway της Νέας Υόρκης. και επί 13 χρόνια είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του κορυφαίου φεστιβάλ τεχνών του κόσμου, του Edinburgh Fringe. Έχει εμφανιστεί ζωντανά σε περισσότερες από 50 χώρες. Τα specials του μπορεί να τα δεί το κοινό σε 190 χώρες (και 26 γλώσσες).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
VVIP: 60 ευρώ
VIP: 50 ευρώ
Ζώνη Α: 45 ευρώ
Ζώνη Β: 40 ευρώ
Ζώνη Γ: 35 ευρώ
Ζώνη Δ: 31 ευρώ
Ζώνη Ε: 28 ευρώ
ΑΜΕΑ: 30 ευρώ

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636489

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή