Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πόσα χρήματα αρκούν για να ζεις σαν πλούσιος χωρίς να ξανά δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου: Εξηγεί μια σύμβουλος εκατομμυριούχων

Ίσως να σου έχει περάσει και εσένα από το μυαλό κάποια στιγμή: Πόσα χρήματα, άραγε, θα σου αρκούσαν έτσι ώστε να μην ξανά δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου; Η απάντηση ίσως βρίσκεται παρακάτω. Και το υποθετικό σενάριο περιλαμβάνει μάλιστα μια καλή ζωή.

Την απάντηση την δίνει η Wendy Sarasohn, που εργάζεται και ως σύμβουλους εκατομμυριούχων, οπότε κάτι παραπάνω θα γνωρίζει. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν το ποσό που θα σου επιτρέψει να ζήσεις χωρίς να δουλεύεις για το υπόλοιπο της ζωής σου και ταυτόχρονα να διατηρείς ένα πλουσιοπάροχο lifestyle είναι τα $190.000.000 ή €158.770.000.

Όπως αναφέρει η Sarasohn, υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη αλληλουχία πραγμάτων που καταλήγουν σε αυτό το ποσό, συμπεριλαμβανομένων -μεταξύ άλλων- ενός σπιτιού στην Fifth Avenue της Νέας Υόρκης, ενός εξοχικό, την εκπαίδευση των παιδιών, πάγια έξοδα για ταξίδια, ψώνια και άλλα πράγματα που οι οικονομικά εύποροι άνθρωποι συνηθίζουν να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Βεβαίως αυτό το ποσό μπορεί να προσαρμοστεί, ανάλογα με την ζωή που θέλει να κάνει κάποιος και τη γεωγραφική περιοχή στην οποια διαμένει.

Με την άποψη της Sarasohn φαίνεται πως ταυτίζεται και ο συγγραφέας και businessman Richard Kirshenbaum, ο οποίος συμπληρώνει ωστόσο πως δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει κανείς δισεκατομμυριούχος αν προηγουμένως δεν έχει κάποια οικονομική βάση, την οποία ορίζει στα $100.000.000.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παλιά κέρματα και χαρτονομίσματα δραχμών που πωλούνται τώρα έως… 55.000 ευρώ (Εικόνες)

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή