Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για τεχνητή νοημοσύνη: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε ένσταση

Μέχρι την Τρίτη,26 Μαρτίου στις 23:59 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν την ένσταση τους στο  https://eservices.oaed.gr/pls/apex/ με τους κωδικούς TaxisNet/ με τους κωδικούς  πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΔΥΠΑ για το πρόγραμμα  της Υπηρεσίας με τίτλο «Προσωποποιημένη Επιμόρφωση με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης».

Όσοι υποψήφιοι καταθέτουν ένσταση, οφείλουν να αναφέρουν την ακριβή αιτιολογία της ένστασης και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση σχετικά δικαιολογητικά. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Υπενθυμίζεται πως οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων της διαδικτυακής δράσης επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Προσωποποιημένη Επιμόρφωση με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης» έχουν αναρτηθεί στους παρακάτω συνδέσμους:

  • Διαβάστε εδώ την απόφαση των προσωρινών αποτελεσμάτων
  • Διαβάστε  εδώ  τα αποτελέσματα των επιτυχόντων
  • Διαβάστε εδώ τα αποτελέσματα των επιλαχόντων
  • Διαβάστε εδώ  αποτελέσματα των αποκλειόμενων

Η πιλοτική δράση

Η πιλοτική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας της ΔΥΠΑ με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και στοχεύει στην παροχή προσωποποιημένων διαδικτυακών προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης που η συνολική τους διάρκεια θα κυμαίνεται από 100 έως 250 ώρες.

Οι ωφελούμενοι της δράσης θα κληθούν, αρχικά, να συμπληρώσουν εξειδικευμένα ερωτηματολόγια τα οποία στη συνέχεια θα επεξεργαστεί το ΕΚΠΑ μέσω μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα αναδείξει τα προσωποποιημένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που θα κληθεί στη συνέχεια κάθε ωφελούμενος να παρακολουθήσει, ενώ το περιεχόμενο τους θα αποτελείται από μαθήματα και διδακτικές ενότητες που θα έχουν άμεση συνάρτηση με το προσωπικό τους προφίλ. Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι αναρτημένη στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ https://www.dypa.gov.gr

 

 

 

 

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή