Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Χαλλούμι σοταρισμένο με μέλι και μπούκοβο

spot_img

ΥΛΙΚΑ

Για το χαλλούμι:

1 χαλλούμι σε φέτες

1 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 1/2 κ.σ. χυμό λεμόνι

2 κ.γ. μέλι

1 κ.γ. μπούκοβο

Για τα ντοματίνια:

25 ντοματίνια μοιρασμένα

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι

1 κ.γ. θυμάρι

Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά για τα ντοματίνια σε ένα ταψί.

Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 15 λεπτά.

Κόβουμε το χαλλούμι και το μαρινάρουμε για 30 λεπτά.

Μεταφέρουμε σε τηγάνι και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά, 1-2 λεπτά από κάθε μεριά. Μετά ρίχνουμε όλο το σος του και ψήνουμε μέχρι να δέσει.

Μεταφέρουμε τα ντοματίνια και το χαλλούμι σε μία πιατέλα και σερβίρουμε με πιτούλες.

ΠΗΓΗ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή