Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σπίτια με 9.000 ευρώ: Το παραγγέλνεις online και στο φέρνουν μέσα σε λίγες ημέρες

Πως θα σου φαινόταν να «χτίσεις» ένα δικό σου σπίτι μέσα σε μερικές ημέρες, και μάλιστα να ξοδέψεις πολύ λιγότερα χρήματα από όσα περίμενες; Υπάρχουν αρκετές εταιρίες που κάνουν ακριβώς αυτό. Παρέχουν προκάτ σπίτια, σε αρκετά χαμηλές τιμές, τα οποία μπορείς να τα παραγγείλεις online και να έρθουν εκει που θες.

Για παράδειγμα στο site της Ελληνικής εταιρίας oikosdecor βλέπουμε το σπίτι MERCATO II 31,5m2. Όπως σημειώνει η εταιρία: ΣΠΙΤΙ FSC πιστοποιημένης Σκανδιναβικής ξυλείας. Πολυχρηστικό ξύλινο σπίτι Mercato με δίρριχτη οροφή ιδανικό για επαγγελματική χρήση, καντίνα, αίθουσα υποδοχής, γραφείο, χώρος γυμναστικής ή χαλάρωσης. Πακέτα διπλής τοιχοπoιίας και εμποτισμένης ξυλείας είναι διαθέσιμα γι’ αυτό το σπίτι αναλόγως των απαιτήσεων».

Η τιμή του ξεκινά από τα 9.000 ευρώ με ΦΠΑ. Φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές προκάτ σπιτιών, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

«Τα προϊόντα που παραγγέλνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα (εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα) παραδίδονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μέσω υπηρεσίας courier, στη διεύθυνση παράδοσης (εντός Ελλάδας) που έχετε δηλώσει» λέει η εταιρία.

Σημειώνεται ότι επιπλέον παροχές και η συναρμολόγηση, χρεώνονται έξτρα από την τιμή του σπιτιού.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή