Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ROTHSCHILDS
1) Ο Μητσοτάκης έχει ως σύμβουλο τον πράκτορα των Rothschilds και άνθρωπο-κλειδί του ιδιωτικού Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Jeffrey Sachs, αποκαλούμενο από τον ρωσικό τύπο ως “Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ του ΣΑΤΑΝΑ”, υπεύθυνος για την εξαθλίωση των Ρώσων, αυτός που έκανε τους Ρώσους να πηδούν από τα μπαλκόνια.
https://www.youtube.com/watch?v=Z3zbenNEV5Q
«Κατά τα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο του 1991, καθώς το σοβιετικό κράτος κατέρρεε, ο «Καθηγητής» του Χάρβαρντ Jeffrey Sachs και άλλοι Δυτικοί οικονομολόγοι συμμετείχαν σε συναντήσεις σε μια εξοχική κατοικία έξω από τη Μόσχα, όπου νέοι, φιλο-Γέλτσιν μεταρρυθμιστές σχεδίαζαν το οικονομικό και πολιτικό μέλλον της Ρωσίας. Ο Sachs συνεργάστηκε με τον Γέγκορ Γκάινταρ, τον πρώτο αρχιτέκτονα της οικονομικής μεταρρύθμισης του Γέλτσιν, για να προωθήσουν ένα σχέδιο «θεραπείας-σοκ» για την ταχεία εξάλειψη των περισσότερων ελέγχων τιμών και επιδοτήσεων που στήριζαν τη ζωή των σοβιετικών πολιτών για δεκαετίες. Η θεραπεία-σοκ προκάλεσε περισσότερο σοκ -και όχι λιγότερο σημαντικό, υπερπληθωρισμό που έφτασε το 2.500%- από τη θεραπεία. Ένα αποτέλεσμα ήταν η εξάτμιση μεγάλου μέρους του δυνητικού επενδυτικού κεφαλαίου: οι σημαντικές αποταμιεύσεις των Ρώσων.–
Ο Sachs δεν παραδέχεται καμία ευθύνη για τη ρωσική καταστροφή. Όταν του πήρα συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2002, του ζήτησα να σχολιάσει το (αναμφισβήτητο) γεγονός ότι τον έχουν αποκαλέσει δεκάδες εκατομμύρια Ρώσοι, όπως τον αποκάλεσε ένας δημοσιογράφος, δηλαδή Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ του ΣΑΤΑΝΑ …
Ο Κώστας Μπακογιάννης και ι Ντόρα Μπακογιάννη είναι μέλη του Ευρωπαϊκό Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων που ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον George Soros, πράκτορα των Rothschilds.
2) Ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, που του ανέθεσαν το έργο της αρπαγής της περιουσίας μας, είναι αφοσιωμένος υπηρέτης της οικογένειας Rothschild λαμβάνοντας υπόψη τις ισχυρές σχέσεις του με την εταιρεία Palantir των Rothschilds.
Αυτός ήταν που υπέγραψε μια συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας Palantir δίνοντάς του πρόσβαση σε τεράστιες ποσότητες ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της περιόδου του lockdown.
Ένα άρθρο της 16 Νοεμβρίου 2020 του ιστότοπου “The Mercury News” αναφέρει ότι o George Soros αγοράζει μερίδιο στην μεγάλη εταιρεία δεδομένων Palantir.
Ο Arnaud de Borchgrave αποκαλύπτει σε άρθρο των Washington Times της 28ης Απριλίου 2011 ότι οι Rothschilds ήταν οι χρηματοδότες του Σόρος.
3) Ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Χρήστος Σταϊκούρας ήταν κυβερνήτες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που έχει ως άνθρωπους-κλειδί τον Jeffrey Sachs και τον Mark Malloch-Brown, και οι δύο πράκτορες των Rothschilds.
Ο Mark Malloch-Brown … ήταν πρόεδρος της Open Society Foundations του Σόρος, τώρα υπηρετεί ως εξωτερικός σύμβουλος του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΝΤ και του Προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Στην Παγκόσμιας Τράπεζας των Rothschilds δούλεψαν ο Νότης Μηταράκης και ο Σταύρος Δήμας πατέρας του Χρήστου Δήμα.
4) Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι συνδεδεμένος με την εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ των Rothschilds.
Αντιπρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι ο Μιχάλης Γουρζής, πεθερός του Γιώργου Γεραπετρίτη.
H ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει ως σύμβουλο την Τράπεζα Πειραιώς.
Ο Χρήστος Μεγάλου,ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζα Πειραιώς, ήταν διευθυντής της τράπεζας Barclays των Rothschilds: ο Marcus Agius, που ήταν πρόεδρος της τράπεζας Barclays, είναι ο σύζυγος της Katherine de Rothschild.
Η κόρη του Μιχάλη Γουρζή και σύζυγος του Γιώργου Γεραπετρίτη η Αλεξάνδρα Γουρζή είναι δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα ΑΠΕ και προϊσταμένη στο τμήμα δικαστικής εκπροσώπησης και νομικής υποστήριξης της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) η οποία εγκρίνει όλες τις αυξήσεις που δίνονται στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.
5) Ο Νίκος Δένδιας σπούδασε στο London School of Economics που Κυβερνήτης ήταν ο Evelyn de Rothschild.
6) Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γιώργος Φλωρίδης προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ που άνθρωπο-κλειδί είναι ο Γεώργιος Παπανδρέου μέλος του Ευρωπαϊκό Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων που ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον George Σόρος, πράκτορα των Rothschilds.
7) Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβάλλει ψηφιακό φακέλωμα του ασθενούς που προέρχεται από τα Ηνωμένα Έθνη.
Ο πράκτορας των Rothschilds Mark Malloch Brown, σύμβουλος του Soros, έχει μια θέση κλειδί και στα Ηνωμένα Έθνη.
8) Ο Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, επιβάλλει ψηφιακό φακέλωμα του πολίτη που προέρχεται από τα Ηνωμένα Έθνη των Rothschilds.
Πρακτικά, τα προσωπικά μας δεδομένα κλέβονται από τους Rothschilds και από τους πράκτορες τους και μπορούν να πωληθούν δεδομένου ότι έχουν μεγάλη οικονομική αξία.
Όταν τα προσωπικά μας δεδομένα τοποθετούνται σε ένα ψηφιακο μέσον, ένα μη ασφαλές μέσον, μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν, να χειραγωγηθούν ή να διαγραφούν από τους ίδιους διαχειριστές του συστήματος [τους Rothschilds και τους πράκτορες τους] χρησιμοποιώντας επίσης το πρόσχημα κάποιων «χάκερ», οδηγώντας μας σε μια κατάσταση άγχους, ανησυχίας, κακομεταχείρισης και τρόμου… ακόμη και σε καταστάσεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή μας.
Η εφημερίδα “Telegraph” περιγράφει τι συνέβη στην Αγγλία το 2017 και την αβεβαιότητα, τον κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει η ψηφιακή διακυβέρνηση, λαμβάνοντας υπόψη ότι και εκεί, όπως και στην Ελλάδα, έχουν ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που βασίζεται στην ψηφιακή διακυβέρνηση:
” Χάκερ έχουν διαδώσει «ransomware» που ονομάζεται WannaCry, επίσης γνωστό ως WanaCrypt0r 2.0, WannaCry και WCry…Μόλις ο υπολογιστής σας επηρεαστεί, κλειδώνει τα αρχεία και τα κρυπτογραφεί με τρόπο που δεν σας επιτρέπει πλέον να έχετε πρόσβαση σε αυτά. Στη συνέχεια, απαιτούν πληρωμή σε bitcoin για να ανακτήθει η πρόσβαση σε αυτά.
Οι ειδικοί ασφαλείας προειδοποιούν ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η πρόσβαση θα επιστρέψει μετά την πληρωμή. Κάποια ransomware που κρυπτογραφούν αρχεία ανεβάζουν τον πήχη μετά από μερικές ημέρες, απαιτώντας περισσότερα χρήματα και απειλώντας να διαγράψουν εντελώς τα αρχεία….
Στη Βρετανία, το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) επλήγη περισσότερο.
Τα νοσοκομεία και τα ιατρεία γενικών ιατρών στην Αγγλία και τη Σκωτία ήταν μεταξύ τουλάχιστον 16 οργανισμών παροχής υπηρεσιών υγείας που επλήγησαν από μια επίθεση “ransomware” την Παρασκευή, χρησιμοποιώντας κακόβουλο λογισμικό που ονομάζεται Wanna Decryptor – με αναφορές ότι ενδεχομένως να επηρεάστηκαν δεκάδες ακόμη.
Το προσωπικό αναγκάστηκε να επιστρέψει στο στυλό και το χαρτί και να χρησιμοποιήσει τα δικά του κινητά τηλέφωνα αφού η επίθεση επηρέασε βασικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων.
Τα νοσοκομεία και τα ιατρεία σε περιοχές της Αγγλίας αναγκάστηκαν να απορρίψουν ασθενείς και να ακυρώσουν ραντεβού αφού μολύνθηκαν με το ransomware, το οποίο κρυπτογράφησε δεδομένα σε υπολογιστές και απαιτούσε πληρωμές από 300 έως 600 δολάρια για την αποκατάσταση της πρόσβασης. Οι άνθρωποι στις πληγείσες περιοχές συμβουλεύονταν να αναζητούν ιατρική περίθαλψη μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης…”
Η ψηφιακή διακυβέρνηση είναι επίσης ένα όπλο που χρησιμοποιείται από τους Rothschilds για την εφαρμογή ψυχολογικού πολέμου, τρομοκρατίας και θεραπείας του σοκ.
Η επιβολή της ψηφιακής διακυβέρνησης πρέπει να θεωρηθεί ως παραβίαση της κυριαρχίας της χώρας και εσχάτη προδοσία.





