Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Προς κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προσανατολίζονται οι αγρότες στην Ήπειρο

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες και στην Ήπειρο με αποκλεισμούς δρόμων εν αναμονή των αποφάσεων της πανελλαδικής συνεδρίασης των εκπροσώπων των μπλόκων από όλη την Ελλάδα που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια της Λάρισα.

Στην Άρτα οι αγρότες απόψε στις 19.30 θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία με τα τρακτέρ τους που θα ξεκινήσει από τη γέφυρα της πόλης και θα φτάσει στο κέντρο.

Στην Ηγουμενίτσα συνεχίζεται η καθημερινή κινητοποίηση των αγροτών με συμβολικό ολιγόωρο αποκλεισμό του λιμανιού . Οι αγρότες προβαίνουν σε αυτήν την ενέργεια ως μέσο πίεσης για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στον πρωτογενή τομέα. Αγρότες και από τα Γιάννενα αναμένεται να καταφθάσουν στην Θεσπρωτία σήμερα για να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις.

Παράλληλα, επιτροπή από εκπροσώπους των αγροτών από τη Θεσπρωτία θα πάρει μέρος στην σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Νίκαια για να ληφθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες.

Η πλειοψηφία των κτηνοτρόφων θεωρούν ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό απέβη άκαρπη καθώς όπως λένε δεν ικανοποιήθηκε κανένα από τα βασικά αιτήματά τους.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή