Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Τέλος και απο απλό μέλος των Οριζόντων Ηπείρου ο Σπ. Ριζόπουλος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σπύρου Ριζόπουλου:

Πρώτο γεγονός: τη Δευτέρα 5 Φεβρουάριου 2024 με την ιδιότητα του εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου και Επικεφαλής Παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου την περίοδο 2019-2023 και πλέον ως πολίτης προσήλθα να καταθέσω ως μάρτυρας κατηγορίας στο Πταισματοδικείο Χαλανδρίου για υπόθεση που αφορούσε  απευθείας αναθέσεις σε συγγενικά πρόσωπα της Περιφερειακής Αρχής.

Δεύτερο γεγονός: την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 με την ιδιότητα του εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου και Επικεφαλής Παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου την περίοδο 2019-2023 και πλέον ως πολίτης προσήλθα να καταθέσω στο Πταισματοδικείο Χαλανδρίου για αυτεπάγγελτη διαδικασία της Εισαγγελίας Ιωαννίνων που διενεργείται με αφορμή την από 29/9/2021 τοποθέτηση μου για υποβάθμιση περιβάλλοντος ως αποτέλεσμα περιβαλλοντικής κακοποίησης από βόσκηση στη Δρακόλιμνη.

Τρίτο γεγονός:  για λόγους αρχής και διαφωνίας επί της ουσίας με τις επιλογές της ηγετικής ομάδας, αποφάσισα να αποσυρθώ και από μέλος της παράταξης που ίδρυσα. Δεν επιθυμώ ούτε με την τυπική μου παρουσία να συναινώ στη μεταμόρφωση της σε απλή ταμπέλα.

Στο δρόμο που χάραξαν είναι πλέον ελεύθεροι να βαδίσουν χωρίς τη συναισθηματική πίεση της δικής μου προσωπικής ιστορίας και διαδρομής.

Έτσι κλείνει και το τελευταίο κεφαλαίο μου στα κοινά, απαλλασσόμενος και εγώ από την ευθύνη να απολογούμαι για τις δίκες τους επιλογές.

 

Οι πολιτικές μου παρεμβάσεις πλέον θα είναι απόλυτα προσωπικές.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή