Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Everyone Knows That: Το τραγούδι που έψαχναν όλοι βρέθηκε χάρη σε ροζ ταινία του 1986

Είναι ένα μουσικό μυστήριο που μπερδεύει τους χρήστες στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια. Αλλά ένα εξαιρετικά πιασάρικο τραγούδι της δεκαετίας του ’80 που φαινομενικά κανείς δεν μπορούσε να αναγνωρίσει, επιτέλους εντοπίστηκε – σε μια ταινία για ενήλικες του 1986.

Ένα απόσπασμα του τραγουδιού, γνωστό ως Everyone Knows That – μια χαμηλής ποιότητας, ηχογράφηση που ωστόσο αναδείκνυε την τεράστια ποπ απήχηση του τραγουδιού – ανέβηκε στο YouTube το 2021 και κοινοποιήθηκε στο Reddit.

Περίπου 47.000 άτομα αφοσιώθηκαν στην αποστολή σε μια κοινότητα subreddit.

Οι θεωρίες ήταν πολλές και για το τραγούδι. Κάποιοι πίστευαν ότι ήταν ένα χαμένο demo από καλλιτέχνες όπως οι Roxette και Savage Garden, ή ότι είχε γραφτεί για μια ξεχασμένη διαφήμιση.

Οι χρήστες του Reddit άρχισαν να συνδυάζουν βάσεις δεδομένων δημοσίευσης τραγουδιών για το Everyone Knows That, περιορίζοντας τον σε μια σειρά κατόχων δικαιωμάτων από τα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Ένας χρήστης, ο south_pole_ball, διαπίστωσε ότι ένας από τους αναφερόμενους τραγουδοποιούς, ο Christopher Booth, είχε γράψει τραγούδια για πορνογραφικές ταινίες – και παρακολούθησε το έργο του μέχρι να ακούσει το τραγούδι.

Ο Christopher Booth φάνηκε να επιβεβαιώνει την ανακάλυψη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της αρχικής ανάρτησης στο YouTube στο Instagram.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή